X

Werken bij

Werken bij WoondroomZorg

WoondroomZorg biedt zorg en begeleiding aan mensen die (levens)lang van zorg afhankelijk zijn. We willen het leven van deze mensen prettiger maken op een economisch verantwoorde manier. Onze focus en expertise is hierbij gericht op bewoners met autisme en/of een verstandelijk beperking. Inmiddels zijn er bijna 30 wooninitiatieven over heel Nederland verspreid bij WoondroomZorg aangesloten.

Vaste teams

Werken bij WoondroomZorg is uniekIeder wooninitiatief heeft een vast team van enthousiaste en bevlogen collega’s die de dagelijkse zorg en begeleiding aan bewoners geven.

Van jou als toekomstige collega vragen we een flinke dosis passie, integriteit, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner de zorg en/of begeleiding te bieden waar hij of zij behoefte aan heeft. Samenwerking met collega’s en de ouders van de bewoners is hierbij een belangrijk onderdeel van je werk.

Eigen ontwikkeling

Binnen WoondroomZorg is er veel ruimte om zelf mee te denken over de invulling van je werk. Eigen regie en eigenaarschap wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking. Ook vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je vakkennis over autisme, de doelgroep, werken in een ouderinitiatief, waarden en normen binnen WoondroomZorg, up to date blijft!