Vacature

Woonbegeleider, Woondroom Schipluiden

Woondroom-Schipluiden-logo

2426/SWS/WB

Stichting Woondroom Schipluiden is op zoek naar een woonbegeleider.

Ben je een begeleider met kennis van autisme en een opleiding in de zorg? Zet jij je talenten graag in om volwassenen met autisme te begeleiden in hun dagelijks leven en heb je de kennis en visie om de juiste zorg en ondersteuning te geven als ze hierin vastlopen?
Het enthousiaste teams van Woondroom Schipluiden leert je graag kennen.

Woondroom Schipluiden is een kleinschalig ouderinitiatief, waar volwassen bewoners met autisme (ASS) en een normale intelligentie zelfstandig wonen. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement, daarnaast is er een gemeenschappelijk appartement waar groepsbegeleiding en gezamenlijke activiteiten worden geboden. Met een klein team van bevlogen professionals zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders hebben eigen regie en zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

Wij zoeken een woonbegeleider voor 10- 14 uur per week met relativeringsvermogen, humor en een optimistische aard (uren zijn bespreekbaar en worden in overleg vastgesteld).

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners. Je begeleidt één of meerdere avonden per week de groepsmomenten, of kookt samen met een bewoner in zijn appartement. Je hebt oog voor en kunt omgaan met de groepsdynamica.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis flexibiliteit en relativeringsvermogen om de uitdagingen van die dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er ruimte is om zelf professionele invulling te geven aan de functie. Eigen regie wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.
Zie ook de vacature Huishoudelijk Medewerker. Een combinatiebaan met deze functie is mogelijk.

Wat heb je nodig?

  • MBO-niveau 3 en relevante opleiding in de zorg en/of studerend aan een HBO opleiding in zorg en welzijn.
  • Kennis van autisme, ervaring in het werken met volwassenen met autisme en een normale intelligentie.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid (samen met collega’s vul je volgens een maandrooster de avond- en weekenddiensten in).

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een klein, goed draaiend team van gemotiveerde en bevlogen collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V. Uren in overleg, variërend tussen 10 en 14 uur.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen       € 2285-€3013  bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wil je reageren als woonbegeleider?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze leuke functie? We horen graag van je waarom je denkt dat je bij ons past! Mail je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Als we enthousiast zijn over je brief maken we graag een afspraak met je om kennis te maken.

Meer weten? Gonda (coördinator Woondroom Schipluiden) (06-41 33 17 65) vertelt je graag meer over de functie en het werken bij WoondroomZorg)

Schipluiden
10-14
Gonda
  Upload CV & Motivatiebrief
Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider, Woondroom Schipluiden

Schipluiden
10-14
Gonda
Woondroom-Schipluiden-logo

Werken voor Woonbegeleider, Woondroom Schipluiden

No data was found
Solliciteer Direct