Vacature

Woonbegeleider | ’s-Hertogenbosch

De toekomst

De Toekomst in ’s-Hertogenbosch zoekt een woonbegeleider! Zorg jij graag voor volwassen bewoners met een verstandelijke beperking. Vind jij het fijn om je talenten in te zetten om hen met enthousiasme en respect te begeleiden, stimuleren en te laten groeien in een zo zelfstandig mogelijk leven? Het team en de 11 volwassen dames van de Toekomst kunnen niet wachten om jou te leren kennen!

Woongroep de Toekomst is een kleinschalig ouderinitiatief in ’s-Hertogenbosch (www.woongroepdetoekomst.nl). In een modern appartementencomplex aan de Maaspoort wonen 11 kleurrijke  volwassen dames. Zij hebben allen een (lichte) verstandelijke beperking en wonen met begeleiding vanuit de groep, ieder in hun eigen appartement. Met een team van ervaren professionals zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun dochter.

Voor Woongroep de Toekomst zoeken wijeen zelfstandige, flexibele woonbegeleider die ons enthousiaste team komen versterken. Uren zijn in overleg, voorkeur gaat uit naar 20-22 uur per week.

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

  • MBO-niveau en relevante opleiding
  • een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. We werken met name in de avonden en weekenden (24-uursbegeleiding). In de nachten werk je slaapdiensten.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V. Bij goed functioneren is het onze intentie je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen bruto €2.210,- en € 2.923,-  per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wil je reageren als woonbegeleider bij Woongroep de Toekomst?
Is deze functie van woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Dielen, coördinator Woongroep De Toekomst,  06 – 39 00 98 51. Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag op korte termijn uit een eerste kennismaking.

’s-Hertogenbosch
20-22
Carla Dielen

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider | ’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch
20-22
Carla Dielen
De toekomst

Werken voor Woonbegeleider | ’s-Hertogenbosch

No data was found
Solliciteer Direct