Vacature

Woonbegeleider – Ouder-wooninitiatief Plu-S Eindhoven

Plu-S-Eindhoven-foto

2415-PS-WB  Voor Plu-S zijn we op zoek naar een woonbegeleider! Heb jij hart voor jongvolwassen bewoners met een lichte verstandelijke beperking en heb je enige jaren ervaring in het begeleiden van deze doelgroep? Heb jij visie hoe je de zelfredzaamheid van deze bewoners kunt vergroten en vind je het vanzelfsprekend dat je daarbij maatwerk biedt? Het team en de bewoners van Plu-S leren je graag kennen om te kijken of je bij ons past.


Plu-S is een kleinschalige en veilige woonvoorziening in Eindhoven voor 10 bewoners met een lichte verstandelijke beperking. In januari 2017 zijn de jongeren (21 jaar en ouder) gaan wonen op Strijp-S in de nieuwe wijk SPACE-S in Eindhoven. Zij wonen hier op één etage met 10 afzonderlijke appartementen in combinatie met een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en balkon.
Plu-S is een ouderinitiatief en is opgericht door ouders met als doel om voor hun jongvolwassen kinderen een veilig en warm thuis te creëren. De ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun kinderen. Samenwerking met ouders is essentieel in je werk.
De jongeren kunnen niet geheel zelfstandig wonen en hebben daar begeleiding bij nodig. De zorg wordt gefinancierd vanuit Pgb’s. Voor de dagelijkse ondersteuning is een enthousiast team van professionele begeleiders samengesteld. Je komt in dienst van WoondroomZorg BV, die voor meerdere wooninitiatieven de werkgeversrol vervult.

Voor Plu-S zoeken we een enthousiaste en ervaren woonbegeleider B voor 18-20 uur per week om het fijne team te komen versterken.

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider draag je samen met je collega’s zorg voor de dagelijkse begeleiding van onze jongvolwassen bewoners. Daarnaast is ook het persoonlijk contact met de bewoners een essentieel onderdeel van je werk.Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun activiteiten en helpt om de zelfredzaamheid te vergroten. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden in hun sociale- en emotionele ontwikkeling. Je hebt hart voor de bewoners en biedt zorg op maat (stimuleren wat de bewoner zelfstandig kan maar als het even niet lukt help je graag). Naast de individuele bewoner heb je ook oog voor de bewoners als groep. Je vindt het leuk om naast het individuele contact ook de bewoners als groep om te begeleiden en hebt hierbij oog voor de groepsdynamica.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf professionele invulling te geven aan de functie. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

  • Hart voor de bewoners en passie voor je vak;
  • MBO-niveau, een relevante opleiding in de zorg en enkele jaren relevante ervaring;
  • Kennis van en ervaring in het werken met de doelgroep: jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking;
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Bij Plu-S werken we met ochtend-, avond- en weekenddiensten. We hebben geen slaapdiensten maar werken met een telefonische bereikbaarheidsdienst, waar je met enige regelmaat voor wordt ingedeeld.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een klein, warm team van gemotiveerde en bevlogen collega’s;
  • Een jaarcontract van 18-20 uur per week bij WoondroomZorg B.V. Met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.285,- en € 3.013,- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling;
  • Een zinvolle baan met verantwoordelijkheid binnen een kleinschalige organisatie met korte lijnen.

Wil je reageren als woonbegeleider bij Plu-S?

Vind jij het leuk om het team van Plu-S te komen versterken? We horen graag van je waarom je denkt dat je bij ons past! Mail je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Als we enthousiast zijn over je brief maken we graag op korte termijn kennis met je. Bij de sollicitatiegesprekken zijn uiteraard ook de ouders betrokken.

Meer weten? Sanne (coördinator, 06 34 46 30 16) vertelt je graag meer over de functie.

Eindhoven
18-20
Sanne Bunthof

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider – Ouder-wooninitiatief Plu-S Eindhoven

Eindhoven
18-20
Sanne Bunthof
Plu-S-Eindhoven-foto

Werken voor Woonbegeleider - Ouder-wooninitiatief Plu-S Eindhoven

No data was found
Solliciteer Direct