Vacature

Woonbegeleider Home Alone  Amsterdam (10 uur)

Amsterdam

WDZ-2403-HA-WB – Home Alone zoekt een enthousiaste en ervaren woonbegeleider voor 10 uur per week! Heb jij hart voor volwassen bewoners met autisme en enige jaren ervaring in het begeleiden van deze doelgroep? Heb jij visie hoe je de zelfredzaamheid van deze bewoners kunt vergroten en vind je het vanzelfsprekend dat je daarbij maatwerk biedt? Het team en de bewoners van Home Alone leren je graag kennen.

Bij Home Alone in de Pijp in Amsterdam, wonen 3 vrouwen en 4 mannen tussen de 24-40 jaar in een klein ouderinitiatief. Met hulp en ondersteuning van een team van 6 bevlogen medewerkers en betrokken ouders wonen de bewoners zelfstandig in hun eigen appartement. Het achtste appartement is gemeenschappelijk en wordt gebruikt voor gezamenlijke maaltijden, bijeenkomsten, activiteiten en overleg.

Voor dit ouderinitiatief en het enthousiaste zorgteam zoeken we per direct versterking in de vorm van een woonbegeleider voor 10 uur per week. Ervaring met ASS een pré, maar ook is er volop ruimte voor ontwikkeling, groei en opleiding.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/zorg van de bewoners. Met de bewoners bouw je aan een betrokken en professionele relatie. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden.

Wat heb je nodig?

  • Hart voor de bewoners en passie voor je vak;
  • Een MBO denk- en functioneringsniveau en een passende opleiding, competenties passend bij de functie;
  • Enige ervaring met (woon)begeleiding;
  • Kennis van en liefst enige ervaring met de doelgroep (ASS);
  • Flexibel inzetbaar;
  • In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 10 uur per week bij WoondroomZorg BV, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen  € 2.285 – € 3.013  bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering en fitplan);
  • Een functie met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wil je reageren op de functie van woonbegeleider bij Home Alone?

Is deze functie van woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv naar WoondroomZorg, sollicitatie@woondroomzorg.nl. Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

Meer weten? Harold (06 24 86 79 86) coördinator, vertelt je graag meer over de functie.

Amsterdam
10
Harold Jones

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider Home Alone  Amsterdam (10 uur)

Amsterdam
10
Harold Jones
Amsterdam

Werken voor Woonbegeleider Home Alone  Amsterdam (10 uur)

No data was found
Solliciteer Direct