Vacature

Woonbegeleider bij Woongroep GeWooN (15u)

GeWooN logo

Woongroep GeWooN ligt midden in een woonwijk en is een ouderinitiatief voor 4 volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking waarbij alle bewoners een eigen appartement hebben. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte waar samen gegeten kan worden en waar creativiteit en gezelligheid voorop staan. Er is begeleiding aanwezig tussen 15.00 uur en 21.30 uur en de bewoners gaan 4 of 5 dagen in de week naar hun werk.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je bewoners samen met de persoonlijk begeleiders individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

•       MBO-niveau en relevante opleiding

•       een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.

•       Flexibiliteit qua inzetbaarheid, we werken voornamelijk in de avond, ook in het weekend.

Wat bieden wij jou?

•       Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s.

•       Een jaarcontract voor 15 uur per week bij WoondroomZorg B.V. Bij goed functioneren is het onze intentie je contract te verlengen.

•       Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband  tussen €2.285 – €3.256 –   bruto per maand.

•       Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).

•        Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

WoondroomZorg is een samenwerkingspartner van kleinschalige ouderinitiatieven door heel Nederland. De bedoeling is om de invulling van de zorgrelatie tussen de bewoners van de ouderinitiatieven en de zorgverleners zo vorm te geven, dat het leven van de bewoners zo prettig en zinvol mogelijk is.

Voor dit bij ons aangesloten ouderinitiatief in Rijswijk, zoeken wij per 1 september een woonbegeleider.

Wil je reageren als woonbegeleider bij GeWooN’?

Is deze functie van woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl  voor 1 juni.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Woondroomzorg, Karin Verbaarschot (06 13543833 ) of Ilona van Mil (06-41331772)

Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking. Bij de sollicitatieprocedure zijn ook ouders betrokken.

Rijswijk
15
Karin Verbaarschor

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider bij Woongroep GeWooN (15u)

Rijswijk
15
Karin Verbaarschor
GeWooN logo

Werken voor Woonbegeleider bij Woongroep GeWooN (15u)

No data was found
Solliciteer Direct