Vacature

Woonbegeleider (24-32u) Benjamin Diessen

Benjamin

2410-BJ-WBBenjamin (https://www.benjamindiessen.nl) is een kleinschalig ouderinitiatief voor dertien jongeren met zowel lichamelijke als verstandelijke beperkingen, die op een uiteenlopend niveau functioneren, gelegen in het Brabantse dorp Diessen.

Sinds de zomer van 2020 wonen de Benjaminners, die daarvoor allen nog thuis woonden, op zichzelf. We vinden het belangrijk dat Benjamin niet alleen een veilig, maar vooral ook een gezellig, warm thuis is, waar iedereen gelukkig is en zichzelf kan zijn. 
WoondroomZorg neemt de rol van werkgever op zich en is verantwoordelijk voor de organisatie van de zorg. De basis van Benjamin is gebouwd op vertrouwen, solidariteit en respect voor elkaar, wat je rol ook is binnen Benjamin. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v. de zorg voor hun kinderen. Overleg en samenwerking met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend en zeer betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

Voor dit ouderinitiatief zoeken we een betrokken en enthousiaste woonbegeleidervoor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je bewoners samen met collega’s en met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

  • MBO-niveau en een relevante opleiding;
  • Een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking;
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid i.v.m. de 24-uursbegeleiding (ook slaap- en weekenddiensten).

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s;
  • Een contract voor 24-32 uur per week bij WoondroomZorg BV. Bij goed functioneren is het de intentie je contract te verlengen;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband  tussen de € 2.285,- en € 3.013,- bruto per maand (excl. ORT).
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

WoondroomZorg is een samenwerkingspartner van kleinschalige ouderinitiatieven door heel Nederland. De bedoeling is om de invulling van de zorgrelatie tussen de bewoners van de ouderinitiatieven en de zorgverleners zo vorm te geven, dat het leven van de bewoners zo prettig en zinvol mogelijk is.

Wil je reageren als woonbegeleider bij Benjamin?

Is deze functie van woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Klaartje (coördinator, tel: 06 28 02 30 11).

Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking. Bij de sollicitatieprocedure zullen ook ouders betrokken zijn.

Diessen
24-32
Klaartje Donkers
  Upload CV & Motivatiebrief
Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Woonbegeleider (24-32u) Benjamin Diessen

Diessen
24-32
Klaartje Donkers
Benjamin

Werken voor Woonbegeleider (24-32u) Benjamin Diessen

No data was found
Solliciteer Direct