Vacature

Persoonlijk begeleider TOV in Delft

TOV

WDZ-2404 TOV PB – Sinds maart 2019 wonen 10 jongvolwassenen samen bij TOV (thuis onder vrienden). Het TOV-huis is gebouwd in hartje Delft op loopafstand van het station. De ouders van TOV, die de woongroep hebben opgericht, geloven in inclusie (de bewoners nemen zoveel mogelijk deel aan het gewone dagelijkse leven als volwaardig burger; wonen en werken midden in de samenleving, met de ondersteuning die ze daarbij nodig hebben) De bewoners van TOV hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 19 en 36 jaar. Voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de bewoners is er een klein team, bestaande uit woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders. Kom jij ons team versterken?

Bij TOV vinden we het belangrijk dat de bewoners naast hun eigen leven ook met elkaar samen leven. En natuurlijk is dat samenleven niet altijd even gemakkelijk. De begeleiding denkt daarom ook na over wat er op de groep nodig is om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen.

TOV is een ouderinitiatief. Dit betekent dat ouders betrokken zijn en blijven bij de zorg en begeleiding van hun zoon of dochter. Samenwerking en communicatie met ouders is dan ook essentieel in jouw werk.

Voor dit ouderinitiatief zoeken we een persoonlijk begeleider voor 20 uur (uren in overleg)

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ondersteun je de bewoners (individueel en in groepsverband) bij het zelfstandig wonen en bij hun sociale en emotionele ontwikkeling en vrijetijdsbesteding. In het driehoeksoverleg (bewoner, ouders, persoonlijk begeleider) bespreek je wat voor de bewoner belangrijk is en wat de bewoner nodig heeft om samen met anderen te wonen, zichzelf te ontwikkelen en een prettig en ontspannen leven te hebben.

Als persoonlijk begeleider houd jij overzicht, zet jij de lijnen uit (voor 2 à 3 bewoners) en bespreek je wie het beste welke ondersteuning kan geven. Daarbij heb je oog voor wat de bewoner zelf kan. De afspraken die je maakt met bewoner, ouders en collega’s leg je vast, zodat deze goed terug te vinden zijn en opgevolgd en geëvalueerd kunnen worden.

Wie zoeken we?

 • Natuurlijk maak je gemakkelijk contact met onze bewoners, voel je je bij hen betrokken en weet je hoe je met volwassenen met een verstandelijke beperking (Downsyndroom, autisme, ADHD) omgaat;
 • Net zo gemakkelijk ga je het contact met ouders en collega’s aan en bouw je aan een goede samenwerkingsrelatie;
 • Je hebt ervaring met het bieden van persoonlijke begeleiding, zowel in groepsverband als individueel;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent gewend initiatief te nemen en te denken in mogelijkheden;
 • Jouw schriftelijke overdracht is informatief en prettig van toon;
 • Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn (ochtend, late middag, avond en weekend).

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een  klein en gemêleerd team van ervaren collega’s;
 • Een jaarcontract bij WoondroomZorg BV (WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatieven door heel Nederland en wordt je werkgever) voor 20 uur per week. Bij goed functioneren is het onze intentie om het contract om te zetten in een vast dienstverband;
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen €2.336,- – €3.254,- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring; (per oktober 2024 wordt dit in overeenstemming met de cao verhoogd tot maximaal € 3590,-)
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
 • Werken volgens ‘de bedoeling’ in een organisatie met korte lijnen;
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling; eigen regie. 

Wil je solliciteren als persoonlijk begeleider bij TOV?
Laat ons weten waarom. Stuur je motivatiebrief samen met je cv naar WoondroomZorg (sollicitatie@woondroomzorg.nl). Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Bij het sollicitatieproces zijn naast de coördinator en begeleiders ook de ouders en bewoners betrokken. Meer weten? Renate Proost, coördinator, vertelt je graag meer over werken bij TOV: 06 34 52 58 67.

Delft
20
Renate Proost

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Persoonlijk begeleider TOV in Delft

Delft
20
Renate Proost
TOV

Werken voor Persoonlijk begeleider TOV in Delft

No data was found
Solliciteer Direct