Vacature

Persoonlijk Begeleider Bij WMZO Middelburg

Wonen-met-zorg-en-ondersteuning-middelburg-wmzo-logo-2018

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid? Geeft het jou voldoening en energie om bewoners met een verstandelijke beperking een veilig thuis te bieden en te begeleiden in hun dagelijks leven? Vind je het een uitdaging om jouw kennis, talent en enthousiasme in te zetten en onze bewoners de zorg op maat te geven die ze nodig hebben? We leren je bij WMZO graag kennen.

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een ouderinitiatief voor tien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

De ouders van WMZO hebben met elkaar enthousiast hun droom, een fijn huis en een echt thuis, voor hun kinderen gerealiseerd. In 2011 is het wonen bij WMZO in een nieuw appartementencomplex in de Stromenwijk in Middelburg van start gegaan. De tien bewoners wonen ieder in hun eigen appartement en ontvangen zorg op maat. In onze missie en visie, te lezen op www.wmzo.nl, staat onze kijk op zorg en begeleiding benoemd.

Wat ga je doen?

Je voert de dagelijkse passende zorg en begeleiding van de bewoners uit, inclusief bijhorende huishoudelijke taken. Je stimuleert, ondersteunt en begeleidt iedere bewoner op zijn/haar eigen, unieke wijze. Je werkt mee aan een zinvolle daginvulling passend bij de vraag en behoefte van de bewoner.

Als PB-er ben je daarnaast verantwoordelijk voor het opstellen van persoonlijke zorg- en begeleidingsplannen. Je bent het eerste aanspreekpunt van de bewoner en zijn of haar ouders en verwanten. Je coördineert de zorg in samenwerking met je collega PB-ers. Je hebt daarbij een verbindende en vormgevende rol tussen alle betrokkenen rondom de bewoner.

Van jou als collega vragen we enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden.

Binnen het PB-schap is veel ruimte om invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid worden door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.

Bij WMZO bieden wij 24 uursbegeleiding. Dit betekent dat ook het doen van avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.

Wat vragen wij van jou?

We vragen een professional met kennis in het hoofd, warmte in het hart en vaardigheid op de werkvloer.

Daarnaast vragen we:

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau en een passende zorg opleiding op hbo-, Associate degree of mbo-4 niveau.
 • Kennis van en ervaring met de specifieke zorgbehoefte strekt tot aanbeveling (verstandelijke beperking gecombineerd met chronische ziektebeelden en/of autisme).
 • In staat zijn om samen te werken en verbinding te maken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Bij voorkeur in het bezit zijn van een rijbewijs B.
 • In het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag (bij aanstelling worden de aanvraagkosten vergoed).

Wat bieden wij jou?

 • Een enthousiaste groep bewoners.
 • Werken in een team met betrokken, gezellige en bevlogen collega’s.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.
 • Bij de start een jaarcontract voor 28 uur per week bij WoondroomZorg BV. Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen €2.536,- en €3.502,-. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Mogelijkheid tot bijscholing.
 • Een ruime vergoeding voor slaapdiensten.

Wil je solliciteren als persoonlijk begeleider bij WMZO?

Is de functie van persoonlijk begeleider jou op het lijf geschreven? We leren je bij WMZO graag kennen. Stuur een motivatiebrief met cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Wanneer we enthousiast worden van je brief, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Sandra van der Waal (coördinator WMZO), zij beantwoordt je vragen graag. Telefoonnummer: 06 2393 2014.

Middelburg
28
Sandra van der Waal

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Persoonlijk Begeleider Bij WMZO Middelburg

Middelburg
28
Sandra van der Waal
Wonen-met-zorg-en-ondersteuning-middelburg-wmzo-logo-2018

Werken voor Persoonlijk Begeleider Bij WMZO Middelburg

No data was found
Solliciteer Direct