Vacature

Persoonlijk begeleider Aunders

Aunders pand

WDZ 2315-AUN-PB

Bij Aunders, een kleinschalig ouderinitiatief in Bunschoten-Spakenburg, zijn we op zoek naar een  persoonlijk begeleider. Word jij onze nieuwe collega? Heb je door jouw kennis en levenservaring ideeën hoe je voor onze bewoners met autisme een veilige, overzichtelijke en stimulerende woonomgeving kunt realiseren? Geeft het jou voldoening om met jouw talenten van betekenis te zijn in het leven van volwassenen met autisme door hen begeleiding op maat te bieden?

In Bunschoten wonen sinds de zomer van 2020 in het vrijstaande appartementencomplex ‘De Schans’ aan de Weteringschans, 13 volwassenen met autisme. Zij wonen hier zelfstandig (en krijgen begeleiding waar nodig), ieder in hun eigen appartement. Daarnaast is er in het appartementencomplex een gemeenschappelijke ruimte voor gezamenlijke activiteiten en het geven van begeleiding en ondersteuning.
Een team van begeleiders zorgt voor de dagelijkse begeleiding op maat. Aunders is een ouderinitiatief. Dit betekent dat ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang van zaken binnen het ouderinitiatief. Overleg met ouders is essentieel binnen je werkzaamheden.
WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatieven door heel Nederland en wordt je werkgever.

Voor Aunders zoeken we een persoonlijk begeleider met levenservaring en een positieve aard die ons team komt versterken, het aantal contracturen wordt vastgesteld in overleg.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners. Je werkt zelfstandig maar ziet de meerwaarde van samenwerken met een team en overleg met ouders. Een aantal bewoners geef je individuele begeleiding op maat. Je geeft samen invulling aan de dag- en vrijetijdsbesteding.

Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn eigen unieke wijze te stimuleren en te begeleiden bij het vinden, uitbreiden of behouden van sociale activiteiten. Van jou als collega vragen we een flinke dosis kennis en levenservaring, relativeringsvermogen en creativiteit om motiverend, coachend en probleemoplossend te werken.
Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en eigen regie is in deze functie zeer belangrijk. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, kunt reflecteren op je eigen handelen en kan omgaan met feedback. Bij Aunders is er volop ruimte om je eigen (professionele) invulling aan de functie te geven. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overleg, persoonlijke ontwikkeling en intercollegiale samenwerking.
Bij Aunders kom je te werken in een klein, bevlogen team. Je werkzaamheden en begeleidingsuren zullen voor een groot deel in de middag en avond plaats vinden.

Wat heb je nodig?

 • Hbo-werk- en denkniveau met passende afgeronde opleiding (bijv. Social Work – SPH, Maatschappelijk werk, toegepaste psychologie);
 • Aantoonbare kennis van autisme, ervaring in het werken met volwassenen met autisme met een normaal tot hoog IQ en bereidheid om je hierin eventueel te laten bijscholen;
 • Flexibiliteit, stevig in je schoenen staan, humor, relativeringsvermogen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en verbaal) en taakvolwassenheid;
 • Beschikbaar voor een rooster met wisselend een avonddienst;
 • Bereidheid tot het eens in de paar weken doen van een zaterdagactiviteit.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een team van bevlogen collega’s;
 • Een jaarcontract bij WoondroomZorg BV met de intentie om het contract te verlengen als de samenwerking goed bevalt;
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.536- € 3.502 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, eigen regie;
 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een kleinschalige organisatie met korte lijnen.

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Aunders?
Herken jij jezelf in de persoonlijk begeleider naar wie we op zoek zijn? We horen graag van je waarom je denkt dat jij bij ons past! Mail je motivatiebrief en cv naar WoondroomZorg, sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Meer weten? Inge -Marie (coördinator) vertelt je graag meer over de functie en het werken bij Aunders (telefoon 06 12533713). Als we enthousiast zijn over je brief en motivatie nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking.

Bunschoten-Spakenburg
16-28
Inge-Marie Wagemaker

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Persoonlijk begeleider Aunders

Bunschoten-Spakenburg
16-28
Inge-Marie Wagemaker
Aunders pand

Werken voor Persoonlijk begeleider Aunders

No data was found
Solliciteer Direct