Vacature

Invalkracht woonbegeleider | Woongroep Eigen Thuis in Groesbeek

Eigen Thuis is een kleinschalige woonvoorziening, bestaande uit zeven appartementen, waarin (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis in de leeftijd van 22 – 32 jaar wonen. Er is een gemeenschappelijke keuken, woon- eetkamer en tuin. Eigen Thuis bevindt zich in het centrum van Groesbeek dicht bij voorzieningen zoals het openbaar vervoer, winkels, sportcentrum, vrijetijdsvoorzieningen en dagbestedingsmogelijkheden. Voor dit ouderinitiatief zoeken wij een woonbegeleider voor het vaste team.

Je komt in dienst van WoondroomZorg B.V., dat is opgericht om ouderinitiatieven zoals Eigen Thuis te ondersteunen. In het ouderinitiatief is kleinschaligheid, eigen regie, vertrouwen, veiligheid en groeien in zelfstandigheid belangrijk.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ondersteun en stimuleer je de bewoners bij het (leren) zelfstandig te wonen en bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je bent er voor de gehele groep en zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen en de onderlinge contacten. Je helpt de bewoners bij het aanleren van vaardigheden passend bij zelfstandig wonen en persoonlijke verzorging. Je zorgt voor een goede sfeer in het huis. Je ondersteunt en begeleidt waar nodig.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste, daadkrachtige, creatieve begeleider die iedere bewoner tot zijn recht laat komen en hen een veilig en gelukkig eigen thuis kan bieden. Je zorgt voor een huiselijke sfeer en gezelligheid en beschikt over een gezonde dosis humor. Je maakt gemakkelijk contact met de bewoners. Je voelt je betrokken bij hen en weet hoe je met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme omgaat. Je vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Je ziet de bewoner als persoon met mogelijkheden, talenten en interesses.

Je kunt goed zelfstandig werken omdat je regelmatig alleen op de groep staat, hierbij is afstemming met collega’s belangrijk.

Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn (24 uurszorg) en hebt de bereidheid om alle diensten te draaien.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau met een passende opleiding en enige ervaring.
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Kennis van autisme is gewenst.
  • Het bezit van een rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Jaarcontract op invalbasis.
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Voor deze functie geldt FWG 30. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.085,- en € 2.798,- bruto per maand.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness).
  • Ruimte om samen met het team en de bewoners een eigen sfeer neer te zetten.

Wil je reageren als woonbegeleider bij  Stichting Eigen Thuis?  Stuur je cv én een motivatiebrief naar WoondroomZorg: sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Wil je meer weten over werken bij Eigen Thuis?  Neem gerust contact op met de coördinator, Bert Honders: 06-16 96 85 25. Wil je meer weten over het wooninitiatief? Kijk dan eens op: www.stichtingeigenthuis.nl.

Groesbeek
0
Bert Honders

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Invalkracht woonbegeleider | Woongroep Eigen Thuis in Groesbeek

Groesbeek
0
Bert Honders
senior-man-with-helpful-volunteer-in-the-garden-of-LMJAN27-1.jpg

Werken voor Invalkracht woonbegeleider | Woongroep Eigen Thuis in Groesbeek

No data was found
Solliciteer Direct