Vacature

Coördinator voor het TOV huis in Delft

Logo TOV

2405-TOV-CO – Het TOV (thuis onder vrienden) huis staat in het centrum van Delft, op loopafstand van het station Delft Centrum. Voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de bewoners is er een klein team, bestaande uit woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders.

De 10 bewoners van TOV hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 21 en 40 jaar oud. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk/ dagbesteding en andere activiteiten buitenshuis en een eigen sociaal netwerk.

Bij TOV vinden we het belangrijk dat de bewoners naast hun eigen leven ook met elkaar samen leven. En natuurlijk is dat samen leven niet altijd gemakkelijk. De begeleiding denkt na wat er op de groep nodig is om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen.

TOV is een ouderinitiatief. Samenwerking en communicatie met ouders is dan ook essentieel in jouw werk.

Voor deze woongroep zoeken we een daadkrachtige coördinator voor 18 uur per week die de dagelijkse gang van zaken van TOV op zich neemt.

Wat ga je doen?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het huis, je denkt graag mee en ziet geen belemmeringen op de weg. Je bent in staat om de visie van stichting TOV handen en voeten te geven en het team hierin te coachen.

In deze functie vervul je een verbindende rol tussen teamleden, bewoners, ouders, vrijwilligers, buren, WoondroomZorg en het bestuur van TOV. Je communiceert, open en direct en kunt omgaan met soms tegenstrijdige belangen. 

Je bent verantwoordelijk voor de bezetting en het rooster. En je vindt het een uitdaging om het beste in teamleden naar boven te halen en hen in hun kracht te laten samenwerken, zodat de bewoners de beste begeleiding en zorg krijgen. Je werkt waar nodig, mee op de groep. Als persoon ben je mens en relatiegericht. Je creëert een veilige, stimulerende en prettige sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau en een passende opleiding;
 • Kennis van en ervaring met het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking;
 • Ervaring met coachen van en inhoudelijk leidinggeven aan een team;
 • Je bent standvastig en stabiel;
 • Samenwerken en schakelen met verschillende partijen zonder het belang van de bewoner en of de bewonersgroep uit het oog te verliezen; 
 • Levenservaring, flexibiliteit, betrokkenheid,  een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatietalent.

Wat bieden wij jou? 

 • Jaarcontract voor 18 uur per week bij WoondroomZorg BV, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 3.256,- en € 4.906,- bruto per maand;
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
 • Een functie met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wil je reageren op de functie van coördinator bij TOV?
Herken jij jezelf in de daadkrachtige en coachende coördinator die we zoeken? Schrijf een motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar WoondroomZorg (sollicitatie@woondroomzorg.nl). Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

Meer weten? Karin (directeur WoondroomZorg) vertelt je graag meer over de functie (06 13 54 38 33) of bel de huidige interim coördinator Renate Proost (06 34 52 58 67)

Delft
18
Renate Proost

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief

Solliciteer Direct
Meer Vacatures

Coördinator voor het TOV huis in Delft

Delft
18
Renate Proost
Logo TOV

Werken voor Coördinator voor het TOV huis in Delft

No data was found
Solliciteer Direct