X

De kleinschalige ouderitiatieven waarvoor WoondroomZorg werkt

De ouderinitiatieven zijn:

WoondroomZorg
/ Categorieën: De Toekomst, Ouderinitiatieven

Werken voor De Toekomst - 's-Hertogenbosch

In Den Bosch aan de Maaspoort is in een modern appartementencomplex De Toekomst gehuisvest. Bij de Toekomst wonen 11 jongvolwassen dames met een lichte verstandelijke beperking. Met hulp en ondersteuning van een team van bevlogen begeleiders en betrokken ouders wonen de dames zo zelfstandig mogelijk in hun eigen appartement. Daarnaast is er een gemeenschappelijk appartement waar men met elkaar kookt en eet en waar andere groepsactiviteiten plaatsvinden. De prettige oudergroep is en blijft betrokken bij de zorg van hun kinderen.
 

De bewoners

Bij de Toekomst wonen 11 unieke jongvolwassen dames met een lichte verstandelijk beperking.
 

Het team

Een ervaren en hartelijk team met persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders en gastvrouwen. Het team bestaat in totaal uit 14 collega’s. De coördinator van dit leuke team is Chantal Smit.
 

De Toekomst

Een werkplek met prettige collega’s aan de Maaspoort in Den Bosch. Als jij het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid wil en kan nemen, is de Toekomst voor jou de juiste werkplek.

 

 

Vorig artikel Werken voor De Roef - Amsterdam
Volgend artikel Werken voor Eigen Woonplek - Groningen
Print
1192 Beoordeel dit artikel
Geen beoordeling

Wat is een ouderinitiatief?

Met een ouderinitiatief bedoelt WoondroomZorg een kleinschalige woonvoorziening, geïnitieerd door ouders die samen met WoondroomZorg de zorg en begeleiding vormgeven. Kernbegrippen zijn: eigen regie, ouderinitiatief, en samenwerking.

We hebben het steeds vaker over wat hij wel kan, in plaats over wat hij niet kan.