X

Wonen met zorg en ondersteuning in Middelburg

   
Plaats   Middelburg
Website   www.wmzo.nl
Sinds   april 2011
Coördinator   Anneke Moes
Bewoners   10 jonge mensen met een verstandelijke beperking

 

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking waarvan enkele met bijkomende chronische aandoeningen. De ouders zijn al een aantal jaren voor de start, met elkaar enthousiast bezig geweest om hun droom, een fijn huis en een echt thuis, te realiseren en bepalen hierbij (indien- en zo veel als mogelijk is samen met hun kinderen) welke zorg en begeleiding passend is bij de wensen en behoeften van hun kinderen.

Begin mei 2011 hebben de bewoners hun appartementen in een splinternieuw gebouw in de Stromenwijk betrokken. Het is de bedoeling dat de bewoners zich daar veilig en beschermd voelen zodat zij zich verder kunnen ontplooien en gelukkig zijn. Dat houdt o.a. in dat de bewoners serieus genomen worden, hun eigen keuzes mogen maken en respectvol worden benaderd.

Persoonlijk begeleider stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning in Middelburg

Persoonlijk begeleider, WMZO 20 uur, WDZ/WMZO/22-57

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s ! Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid? Geeft het jou voldoening en energie om bewoners met een verstandelijke beperking een veilig thuis te bieden en te begeleiden in hun dagelijks leven? Vind je het een uitdaging om jouw kennis, talent en enthousiasme in te zetten en onze bewoners de zorg op maat te geven die ze nodig hebben? We leren je bij WMZO graag kennen!

Medewerker kleinschalig wooninitiatief , 12-14 uur

Stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning (WMZO) in Middelburg WDZ/WMZO/22-55

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid en heb je ervaring met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking (of wil je hierin leren), ben je flexibel, rustig van aard en heb je plezier in schoonmaken en zorgen?  We leren je bij WMZO graag kennen!

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie