X

Wonen met zorg en ondersteuning in Middelburg

   
Plaats   Middelburg
Website   www.wmzo.nl
Sinds   april 2011
Coördinator   Anneke Moes
Bewoners   10 jonge mensen met een verstandelijke beperking

 

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een pas gestart ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking waarvan enkele met bijkomende chronische aandoeningen. De ouders zijn al een aantal jaren met elkaar enthousiast bezig om hun droom, een fijn huis en een echt thuis, te realiseren en bepalen hierbij (indien- en zo veel als mogelijk is samen met hun kinderen) welke zorg en begeleiding passend is bij de wensen en behoeften van hun kinderen.

Begin mei 2011 hebben de bewoners hun appartementen in een splinternieuw gebouw in de Stromenwijk betrokken. Het is de bedoeling dat de bewoners zich daar veilig en beschermd voelen zodat zij zich verder kunnen ontplooien en gelukkig zijn. Dat houdt o.a. in dat de bewoners serieus genomen worden, hun eigen keuzes mogen maken en respectvol worden benaderd.

Persoonlijk begeleider - WMZO in Middelburg

WDZ/WMZO/21-35 voor 24-28 uur per week

Ben jij die hartelijke en respectvolle persoonlijkheid en heb je een afgeronde HBO opleiding in zorg en/of welzijn? Geeft het jou voldoening en energie om bewoners met een verstandelijke beperking een veilig thuis te bieden en te begeleiden in hun dagelijks leven? Vind je het een uitdaging om jouw kennis, talent en enthousiasme in te zetten om onze bewoners de zorg op maat te geven die ze nodig hebben? Dan ben jij degene die wij zoeken, wacht niet langer en reageer!

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie