X

Wonen met zorg en ondersteuning in Middelburg

   
Plaats   Middelburg
Website   www.wmzo.nl
Sinds   april 2011
Coördinator   Anneke Moes
Bewoners   10 jonge mensen met een verstandelijke beperking

 

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een pas gestart ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking waarvan enkele met bijkomende chronische aandoeningen. De ouders zijn al een aantal jaren met elkaar enthousiast bezig om hun droom, een fijn huis en een echt thuis, te realiseren en bepalen hierbij (indien- en zo veel als mogelijk is samen met hun kinderen) welke zorg en begeleiding passend is bij de wensen en behoeften van hun kinderen.

Begin mei 2011 hebben de bewoners hun appartementen in een splinternieuw gebouw in de Stromenwijk betrokken. Het is de bedoeling dat de bewoners zich daar veilig en beschermd voelen zodat zij zich verder kunnen ontplooien en gelukkig zijn. Dat houdt o.a. in dat de bewoners serieus genomen worden, hun eigen keuzes mogen maken en respectvol worden benaderd.

Medewerker kleinschalig wooninitiatief WMZO in Middelburg

Medewerker kleinschalig wonen voor in de weekenden, 12-14 uur, WDZ/WMZO/22-55

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid en heb je ervaring met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking (of wil je hierin leren), ben je flexibel, rustig van aard en heb je plezier in schoonmaken en zorgen? Vind je werken in het weekend geen bezwaar? We leren je bij WMZO graag kennen!

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie