plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Wonen met zorg en ondersteuning in Middelburg

   
Plaats   Middelburg
Website   www.wmzo.nl
Sinds   april 2011
Coördinator   Anneke Moes
Bewoners   10 jonge mensen met een verstandelijke beperking

 

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een pas gestart ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking waarvan enkele met bijkomende chronische aandoeningen. De ouders zijn al een aantal jaren met elkaar enthousiast bezig om hun droom, een fijn huis en een echt thuis, te realiseren en bepalen hierbij (indien- en zo veel als mogelijk is samen met hun kinderen) welke zorg en begeleiding passend is bij de wensen en behoeften van hun kinderen.

Begin mei 2011 hebben de bewoners hun appartementen in een splinternieuw gebouw in de Stromenwijk betrokken. Het is de bedoeling dat de bewoners zich daar veilig en beschermd voelen zodat zij zich verder kunnen ontplooien en gelukkig zijn. Dat houdt o.a. in dat de bewoners serieus genomen worden, hun eigen keuzes mogen maken en respectvol worden benaderd.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie