X

Wooninitiatief Villa Octet in Nieuw Vennep

     
Plaats   Nieuw Vennep
Website   www.villaoctet.nl
Facebook    
Sinds   april 2019
Coördinator   Miranda Vlasman
Bewoners   De bewonersgroep bestaat op dit moment uit 8 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. 

 

Villa Octet is een kleinschalige en veilige woonvoorziening in Nieuw Vennep voor 8 bewoners tussen de 20-30 jaar met een verstandelijke beperking. Het complex is in april 2019 opgeleverd en klaar gemaakt voor de bewoners om hier allemaal voor het eerst zelfstandig te gaan wonen. Het uitgangspunt is een gewoon huis, in een gewone wijk, met een passende vorm van begeleiding waar de bewoners zich kunnen ontwikkelen, met elkaar kunnen genieten en van elkaar kunnen leren. Er is een gemeenschappelijke ruimte, voor de gezelligheid van het samen wonen. Daarnaast heeft elke bewoner ook zijn/haar eigen appartement om, net als “iedereen”, een eigen woonplek te hebben.

Woonbegeleider - Anderdak Hendrik Ido Ambacht

WDZ/AD/20-04

Voor Anderdak zoeken we een hartelijke, flexibele woonbegeleider die onze bewoners komt ondersteunen en begeleiden bij het zelfstandig wonen. Heb je ervaring met jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, ben je flexibel, enthousiast en kun je zorg op maat bieden? We ontmoeten je graag voor een eerste kennismaking!

Persoonlijk begeleider - Anderdak in Hendrik Ido Ambacht

WDZ/AD/20-01

Vind jij het leuk om je samen met een enthousiast team van begeleiders in te zetten om 15 volwassen bewoners met een verstandelijke beperking, te coachen, verzorgen en ondersteunen in een zo zelfstandig mogelijk leven? Ben je hartelijk en is ‘echte aandacht geven’ een kenmerk van jouw werkwijze? Heb je ideeën hoe je een veilige en stimulerende woonomgeving kunt realiseren voor de bewoners? Wij leren je graag kennen bij Anderdak!

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie