X

Wooninitiatief TOV in Delft

Wooninitiatief TOV

     
Plaats   Delft
Start   september 2018
Bewoners   10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (leeftijd 18 tot 35 jaar)

Beschrijving

De toekomstige bewoners hebben allemaal een verstandelijke beperking en zijn bij instroom tussen de 18 en 35 jaar. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk en andere activiteiten buitenshuis, een eigen sociaal netwerk en vinden het leuk om begeleid zelfstandig te (leren) wonen.

Actueel bij TOV

Huishoudelijk medewerker - TOV in Delft

WDZ/TOV/18-66

Maak jij zorgvuldig en met plezier schoon? Draai jij je hand niet om, om een rommelige ruimte op orde te brengen? Je bent vriendelijk en hartelijk en hebt affiniteit met verstandelijk beperkte bewoners? We ontmoeten je graag.

Woonbegeleider - TOV in Delft

WDZ/TOV/18-65

In januari 2019 gaan onze 10 jongeren samen bij TOV (thuis onder vrienden) wonen. Het TOV huis wordt gebouwd in hartje Delft op loopafstand van het station. Voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de bewoners stellen we een klein vast team samen. Word jij een van de woonbegeleiders om hier een fijn thuis van te maken?

Persoonlijk begeleider - TOV in Delft

WDZ/TOV/18-64

In januari 2019 gaan onze 10 jongeren samen bij TOV (thuis onder vrienden) wonen. Het TOV huis wordt gebouwd in hartje Delft op loopafstand van het station. Voor de dagelijkse begeleiding  stellen we een klein vast team samen. Word jij een van de persoonlijk begeleiders om hier een fijn thuis van te maken? Als persoonlijk begeleider begeleid je een aantal bewoners individueel.

Werken voor TOV - Delft

Medio september 2018 betrekken 10 jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking hun nieuwe thuis in het hart van Delft op een unieke locatie. 

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie