X

Wooninitiatief De Busehoek in Renkum

   
Plaats   Renkum
Website   www.debusehoek.nl
Sinds   december 2007
Coördinator   Bert Honders
Bewoners   in de Busehoek wonen 13 bewoners met een verstandelijke beperking

 

De Busehoek is een woonvoorziening voor 13 bewoners met een verstandelijke beperking. De bewoners hebben in de Busehoek ieder een appartement met een aparte woon-, slaap- en badkamer. De Busehoek kwam eind 2007 tot stand als een initiatief van ouders van de bewoners. De bewoners wonen en leven in een mooi gebouw in het centrum van Renkum.

In de Busehoek wonen 13 bewoners met een verstandelijke beperking. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. Alle bewoners komen uit de regio en bij de start is sterk gekeken of zij goed bij elkaar passen.

Met heel veel plezier nemen de bewoners deel aan diverse activiteiten zoals de Renkumse zwemvierdaagse, samen naar de sportschool, dagje werken in de tuin en creatieve bijeenkomsten.

Persoonlijk begeleider - De Busehoek in Renkum

WDZ/BHK/20-49

Voor de Busehoek zoeken we een persoonlijk begeleider met een passie voor bewoners met een verstandelijke beperking. Zet jij graag je talenten in om bewoners met een verstandelijke begeleiden bij de dagelijkse activiteiten en vind je het leuk om voor een aantal bewoners de belangen te behartigen en als aanspreekpunt te funcgeren? Het team en de bewoners van de Busehoek leren je graag kennen!

Woonbegeleider - De Busehoek in Renkum

WDZ/BHK/20-50

Voor de Busehoek zoeken we een woonbegeleider Zet jij graag je talenten in om bewoners met een verstandelijke begeleiden bij de dagelijkse activiteiten en hen te stimuleren hun leven zelfstandig mogelijk in te vullen? Het team en de bewoners van de Busehoek leren je graag kennen!

Werken voor De Busehoek - Renkum

Onder het motto: “niemand langs de zijlijn”, wonen 13 volwassenen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie