plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Wooninitiatief De Busehoek in Renkum

   
Plaats   Renkum
Website   www.debusehoek.nl
Sinds   december 2007
Coördinator   Bert Honders
Bewoners   in de Busehoek wonen 13 bewoners met een verstandelijke beperking

 

De Busehoek is een woonvoorziening voor 13 bewoners met een verstandelijke beperking. De bewoners hebben in de Busehoek ieder een appartement met een aparte woon-, slaap- en badkamer. De Busehoek kwam eind 2007 tot stand als een initiatief van ouders van de bewoners. De bewoners wonen en leven in een mooi gebouw in het centrum van Renkum.

In de Busehoek wonen 13 bewoners met een verstandelijke beperking. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. Alle bewoners komen uit de regio en bij de start is sterk gekeken of zij goed bij elkaar passen.

Met heel veel plezier nemen de bewoners deel aan diverse activiteiten zoals de Renkumse zwemvierdaagse, samen naar de sportschool, dagje werken in de tuin en creatieve bijeenkomsten.

Woonbegeleider - de Busehoek in Renkum

WDZ/BHK/21-23 _ voor 20-28 uur per week

Zet jij graag jouw talenten in om bewoners met een verstandelijke beperking te begeleiden bij de dagelijkse activiteiten? Word jij blij van het individueel begeleiden van volwassenen maar sta je met net zoveel plezier op de groep om te ondersteunen bij de maaltijd of het avondprogramma? Bij de Busehoek is er ruimte voor een collega woonbegeleider; we verwelkomen je graag in ons team!

Werken voor De Busehoek - Renkum

Onder het motto: “niemand langs de zijlijn”, wonen 13 volwassenen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie