plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X
     
Plaats   Nuenen
Website  

-

Sinds   Februari 2020
Coördinator   Chantal Smit
Bewoners   3 jong volwassenen met een verstandelijke beperking 

Stichting De Appelschout is een nieuw  kleinschalig ouderinitiatief in Nuenen en opent medio februari haar deuren voor 4 bewoners met een verstandelijke beperking. De bewoners hebben allen een verstandelijke beperking en aanverwante problematieken, zoals bijvoorbeeld autisme. Ze komen te wonen in een ruim woonhuis, waar ze allemaal hun eigen zit-/slaapkamer hebben. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes voor gezamenlijke zorg. Voor een groot gedeelte functioneren de bewoners zelfstandig. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s. De ouders/vertegenwoordigers hebben de regie in samenwerking met Woondroomzorg.

 

De Appelschout in Nuenen zoekt 2 nieuwe bewoners

De Appelschout in Nuenen is een kleinschalig ouderinitiatief gestart in maart 2020, voor maximaal 4 bewoners met een licht verstandelijke beperking. Binnen dit ouderinitiatief zijn er momenteel twee appartement beschikbaar voor nieuwe bewoners! We willen de bewonersgroep aanvullen met een mannelijke en vrouwelijke bewoner in de leeftijd van 25 jaar of ouder met WLZ-indicatie voor ZZP3 of ZZP4.

Tekst toevoegen ...