X
    8sprong vereniging zorg aan zee
Plaats   Zandvoort
Website   zorgaanzee.nl
Sinds   2008
Coördinator   Stefanie Vogel
Bewoners   8 jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme

 

De 8Sprong is een kleinschalig ouderinitiatief voor jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme, dat sinds eind 2008 is gevestigd in Zandvoort. De bewoners ontvangen individuele en gemeenschappelijke begeleiding op maat. Deze begeleiding wordt afgestemd op zowel de individuele behoefte als op het functioneren in de leefruimte in en rond de 8Sprong. De 8 bewoners maken daarbij dankbaar gebruik van hun eigen appartement en de gezamenlijke ruimtes. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v de zorg voor hun kinderen.

Woonbegeleider - 8Sprong in Zandvoort

WDZ/8S/21-60 - voor 16-20 uur per week

Voor de leukste woongroep in Zandvoort zijn we op zoek naar een woonbegeleider met hart voor onze jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking! Geeft het jou voldoening om iedere dag de bewoners centraal te zetten en te kijken wat voor hen nodig is om gelukkig en zelfstandig te wonen? Zoek je een kleinschalige organisatie met korte lijnen en veel verantwoordelijkheid, een fijn team met collega’s en een kleurrijke bewonersgroep? We leren je bij de 8Sprong graag kennen.

Werken voor de 8 Sprong - Zandvoort

Zelfstandig maar toch samen! Vlak bij het strand van Zandvoort wonen 8 volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in hun eigen appartement.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie