X
    8sprong vereniging zorg aan zee
Plaats   Zandvoort
Website   zorgaanzee.nl
Sinds   2008
Coördinator   Stefanie Vogel
Bewoners   8 jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme

 

De 8Sprong is een kleinschalig ouderinitiatief voor jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme, dat sinds eind 2008 is gevestigd in Zandvoort. De bewoners ontvangen individuele en gemeenschappelijke begeleiding op maat. Deze begeleiding wordt afgestemd op zowel de individuele behoefte als op het functioneren in de leefruimte in en rond de 8Sprong. De 8 bewoners maken daarbij dankbaar gebruik van hun eigen appartement en de gezamenlijke ruimtes. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v de zorg voor hun kinderen.

Persoonlijk begeleider - de 8 Sprong in Zandvoort

WDZ/8S/19-24

Op een prachtige locatie aan het strand van Zandvoort wonen 8 kleurrijke bewoners met een verstandelijke beperking. Voor deze bewoners zoeken we een hartelijke persoonlijk begeleider! Vind je het belangrijk om begeleiding en zorg op maat te geven en heb je oog voor wat nodig is voor iedere bewoner? Begeleid, zorg , coach en motiveer jij met aandacht, liefde en enthousiasme? Het team van de 8 Sprong onmoet je graag!

Werken voor de 8 Sprong - Zandvoort

Zelfstandig maar toch samen! Vlak bij het strand van Zandvoort wonen 8 volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in hun eigen appartement.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie