X
    8sprong vereniging zorg aan zee
Plaats   Zandvoort
Website   zorgaanzee.nl
Sinds   2008
Coördinator   Stefanie Vogel
Bewoners   8 jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme

 

De 8Sprong is een kleinschalig ouderinitiatief voor jongvolwassenen met een lichte/matige verstandelijke beperking, deels in combinatie met autisme, dat sinds eind 2008 is gevestigd in Zandvoort. De bewoners ontvangen individuele en gemeenschappelijke begeleiding op maat. Deze begeleiding wordt afgestemd op zowel de individuele behoefte als op het functioneren in de leefruimte in en rond de 8Sprong. De 8 bewoners maken daarbij dankbaar gebruik van hun eigen appartement en de gezamenlijke ruimtes. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v de zorg voor hun kinderen.

Woonbegeleider De 8 Sprong in Zandvoort

Woonbegeleider 28 uur WDZ/8S/22-60.1

Voor de leukste woongroep in Zandvoort zijn we op zoek naar woonbegeleider met een passie voor de gehandicaptenzorg! Geeft het jou voldoening om begeleiding en zorg op maat te geven en hou je van een kleinschalige organisatie met korte lijnen? Je hebt oog en hart voor volwassen bewoners met een verstandelijke beperking en kan inspelen op wat iedere bewoner specifiek aan stimulans of begeleiding nodig heeft? We ontmoeten je graag om te zien of jij bij ons past!

Werken voor de 8 Sprong - Zandvoort

Zelfstandig maar toch samen! Vlak bij het strand van Zandvoort wonen 8 volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in hun eigen appartement.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie