X
    

 

Plaats   Volendam
Website   www.stichtingcarmar.nl
Sinds   2021
Coördinator   Cobie Lautenbach
Bewoners   16 jongvolwassenen met een visuele en/of verstandelijke beperking

 

Stichting CarMar is een kleinschalig ouderinitiatief in Volendam waar 16 jongvolwassenen met een visuele en/of verstandelijke beperking wonen. In een prachtig nieuw pand in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw hebben zij allemaal een plekje gevonden om zelfstandig te kunnen wonen. Deze mooie appartementen komen uit in een gezamenlijke ruimte waar de bewoners samen komen. Een team van professionele begeleiders biedt zorg op maat. Het motto van Stichting CarMar is een thuis creëren waar je kan en mag leven zoals je dat zelf prettig vindt. Ook als je vanwege je beperkingen 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebt. De bewoner met zijn/haar wensen en mogelijkheden staat centraal.

CarMar is een ouderinitiatief dit betekent dat de ouders betrokken zijn en blijven bij de zorg van hun zoon/dochter.

 

 

Persoonlijk begeleider Stichting CarMar in Volendam

Persoonlijk begeleider 16-28 uur, WDZ/CM/22-43

Voor stichting CarMar in Volendam zijn we op zoek naar een positieve persoonlijk begeleider met hart en oog voor jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking. Je vindt het leuk om samen met een team collega’s te werken aan een veilige en stimulerende woonomgeving voor de bewoners van CarMar en je hebt de nodige ervaring met het werken met volwassenen met beperking en kent de kneepjes van het “begeleidersvak”.  De combinatie van groepsactiviteiten en individueel doelen bereiken met bewoners spreekt je aan en je hebt kennis en ideeën hoe je hen kunt stimuleren en begeleiden in het dagelijks leven. Herken jij je hierin? Dan maken we graag kennis met je!

Medewerker Waakdienst CarMar in Volendam

WDZ/CM/22-06 medewerker waakdienst 16-28 uur

Wij zoeken een vriendelijke en flexibele medewerker Waakdienst! Ben jij een nachtmens met een hart voor de zorg en vind je het fijn om de 16 bewoners van CarMar (allemaal met een verstandelijke beperking) in de nacht te verzorgen en ondersteunen? Wil jij voor hen een vertrouwd en veilig gezicht worden tijdens de nachtelijke uren? Het team van CarMar in Volendam leert je graag kennen.

Woonbegeleider stichting CarMar in Volendam

Woonbegeleider 16-28 uur, WDZ-CM/22-33

Voor Stichting CarMar in Volendam zijn we op zoek naar een woonbegeleider. Word je blij van het begeleiden van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking bij het zelfstandig wonen? Hou je van het individueel begeleiden van jongvolwassenen, maar sta je met net zoveel plezier op de groep tijdens maaltijden en/of andere groepsmomenten? Laat ons weten waarom we met jou in gesprek moeten!

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie