plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Wooninitiatief Zeeuws LEF in Middelburg

     
Plaats   Middelburg
Website   www.zeeuwslefmiddelburg.nl
Sinds   1 februari 2014
Coördinator   Petra Snoeijenbos
Bewoners   tussen de 18 en 28 jaar oud en hebben allemaal een vorm van autisme

 

Op 1 februari 2014 opende Wooninitiatief Zeeuws LEF haar deuren. In een appartementencomplex van thuiszorgorganisatie Zorgstroom in Middelburg kunnen 10 appartementen verhuurd worden aan jongeren die binnen Zeeuws LEF zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Eén extra appartement erbij als gezamenlijke ruimte: ’t Honk.

De bewoners zijn tussen de 18 en 35 jaar oud, hebben allen een vorm van autisme. Passend in het huidige maatschappelijke thema Zelfsturing gaat de bewoner zo veel mogelijk zelf op stap, heeft een baan of passende dagbesteding in een veilige setting. Waar nodig en gewenst is er begeleiding op maat.

Met een team van 10 personen wordt die Zorg Op Maat geboden. Woonbegeleiders en Persoonlijk begeleiders steken de handen uit de zorgmouw om de bewoner in de volle breedte te zien in alles wat hij/zij nodig heeft. Samen met de coördinator, in contact met ouders, bestuur en directie mag het initiatief doorgroeien. Met LEF.

Woonbegeleider - Zeeuws Lef in Middelburg

WDZ/ZL/21-24 _ voor 16-24 uur per week

Voor Zeeuws Lef zoeken we een ervaren woonbegeleider die ons team komt versterken! Heb jij ervaring in het begeleiden van volwassenen met autisme? Geeft het jou voldoening om de dynamische bewonersgroep van Zeeuws Lef te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en bied je hierin maatwerk? We leren je graag kennen bij Zeeuws Lef!

Werken voor Zeeuws Lef - Middelburg

In Middelburg is in een rustig appartementencomplex voor 55 plussers is ruimte gemaakt voor kleinschalig woonproject voor 8 volwassen bewoners met autisme.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie