X
   
Plaats   Middelburg
Website   www.woondroommiddelburg.nl
Sinds   augustus 2008
Coördinator   Ellen Maris
Bewoners   2 vrouwen en 7 mannen, allen met ASS en een normale tot hoge intelligentie

De bewoners hebben de beschikking over een tweekamerappartement op de eerste verdieping of de begane grond van een woongebouw met twee woonlagen. Het trappenhuis en de toegang zijn afgesloten, het eerste appartement op de verdieping is ingericht als gezamenlijke ruimte, en kantoor voor de begeleiding. Begeleiding is het grootste deel van de dag en avond en in de weekenden aanwezig. Daarnaast is de begeleiding 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Woonbegeleider kleinschalig wooninitiatief Woondroom Middelburg

Woonbegeleider 16-20 uur, WDZ/WDMi/22-56

Het team van Woondroom Middelburg heeft ruimte om uit te breiden! Wij zoeken een woonbegeleider met een positieve levensinstelling en kennis van autisme. Zoek je een zinvolle baan met verantwoordelijkheid binnen een organisatie met korte lijnen waarin de bewoner centraal staat? We verwelkomen je graag in het team van Woondroom Middelburg!

Persoonlijk begeleider wooninitiatief Woondroom Middelburg

Persoonlijk begeleider 16-20 uur, WDZ/WDM/2236

Het team van Woondroom Middelburg heeft ruimte om uit te breiden! Ben jij een persoonlijk begeleider met een positieve levensinstelling? Zit het begeleiden jou in het bloed en is het jouw talent om individueel doelen te bereiken met volwassenen met autisme? Heb je visie hoe je hen in het dagelijks leven kunt coachen en heb je daarnaast ook oog voor de bewoners als groep? We verwelkomen je graag in het team van Woondroom Middelburg!

Werken voor Woondroom Middelburg

Midden in de samenleving en toch veilig. Bij Woondroom Middelburg wonen volwassenen met autisme zelfstandig met begeleiding op maat. 

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie