plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X
     
Plaats   Breda
Sinds   september 2012
Coördinator   Astrid Woltering met Bart van Teefelen
Bewoners   16 mannen en vrouwen, allen met ASS en een normale tot hoge intelligentie

 

Stichting Woondroom Breda heeft in samenwerking met Wonen Breeburg gewerkt aan de realisatie van in totaal 18 woningen die bestemd zijn voor mensen met ASS en een normale intelligentie die (intensieve) hulp en ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig wonen. 

Er zijn 16 bewoners die elk in hun eigen appartement wonen. Zij ontvangen begeleiding op maat waar ze dat nodig hebben en maken gebruik van de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de twee speciaal daarvoor ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Hier wordt ook regelmatig gezamenlijk gegeten en de begeleiding heeft er een eigen plek.

In samenwerking met WoondroomZorg is  het begeleidingsteam samengesteld. Zij werken samen met bewoners en ouders om het wooninitiatief tot een succes maken.

Voor nadere informatie kunt u per mail contact opnemen met het bestuur van Stichting Woondroom Breda.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie