X

 

     
Plaats Hilvarenbeek  
Website www.stichting-ave.nl  
Sinds mei 2020  
Coördinator Daan Ebeling Koning
Bewoners jong volwassenen met een verstandelijke beperking en een autismespectrum stoornis  

 

 

Stichting Ave is een kleinschalige en veilige woonvorm in Hilvarenbeek voor 9 bewoners met ASS en een licht tot matig verstandelijke beperking. Allemaal gevoelige mensen. Het voormalig kinderdagverblijf aan het Groot Loo is verbouwd in een appartementencomplex. In het eerste kwartaal van 2020 zijn de bewoners hier zelfstandig te gaan wonen. Het uitgangspunt is een gewoon huis, in een rustige, veilige woonomgeving op basis van sociaal therapie. Het pedagogische klimaat is aangepast aan de behoefte van de bewoners.
Er is een gemeenschappelijke ruimte, voor de gezelligheid van het samen wonen. Daarnaast heeft elke bewoner ook zijn/haar eigen appartement om, net als “iedereen”, een eigen, veilige woonplek te hebben.
Stichting Ave is een ouderinitiatief op antroposofische grondslag, waarbij ouders nauw betrokken zijn en blijven bij de gang van zaken binnen het wooninitiatief.

Begeleider/verzorgende IG (ZZP)

WDZ/CM/21-55 - uren in overleg

Voor CarMar zijn we op zoek naar een positieve  begeleider met hart en oog voor jongvolwassen bewoners met een beperking (verstandelijk- en of lichamelijk). Vind je het leuk om als begeleider (op ZZP basis) een veilig en vertrouwd gezicht te worden voor de bewoners van CarMar en ons team op piekmomenten te komen ondersteunen?. We komen graag met je in contact om te kijken of je bij ons en de jongvolwassen bewoners van CarMar past.

Woonbegeleider - AVE in Hilvarenbeek

WDZ/AVE/21-53 - voor 20-24 uur per week

Voor Stichting AVE in Hilvarenbeek zoeken we een woonbegeleider met oog voor jongvolwassenen met ASS en een verstandelijke beperking. De bewoners wonen sinds 1.5 jaar allemaal voor het eerst op zichtzelf bij AVE en jij vindt het mooi om hen te begeleiden en coachen in het zelfstandige wonen! Heb je visie hoe je voor hen een veilig en stimulerende woonomgeving kan creëren? Wij kijken bij Ave naar wat een bewoner wél kan! Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Spreekt jou dit aan? We kunnen niet wachten om kennis met je te maken.

Persoonlijk begeleider AVE in Hilvarenbeek

WDZ/AVE/21-46 - voor 20-24 uur per week

Voor Stichting AVE in Hilvarenbeek zoeken we een persoonlijk begeleider met oog voor jongvolwassenen met ASS en een verstandelijke beperking. De bewoners wonen sinds 1,5 jaar allemaal voor het eerst op zichtzelf bij AVE en jij vindt het mooi om hen te begeleiden en coachen in het zelfstandige wonen! Heb je visie hoe je voor hen een veilig en stimulerende woonomgeving kan creëren? Wij kijken bij Ave naar wat een bewoner wél kan! Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Spreekt jou dit aan? We kunnen niet wachten om kennis met je te maken.

Stichting Ave heeft ruimte voor 2 nieuwe bewoners

Stichting Ave te Hilvarenbeek is een ouderinitiatief voor beschermd wonen met 24 uurs zorg voor 9 bewoners met lichte tot matige verstandelijke beperking en stoornis in het autisme spectrum.
Ons woonproject is gevestigd op Groot Loo in Hilvarenbeek. De huidige 7 bewoners hebben allen een lichte tot matige verstandelijke beperking en autisme. Er wordt 24-uurs zorg geboden (met slaapdienst); overdag hebben de bewoners dagbesteding of werk buitenshuis.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie