X

Wooninitiatief Samendracht in Drachten

      
Plaats   Drachten 
Website   www.samendracht.nl
Sinds   mei 2019
Coördinator   Anneke Klooster
Bewoners   15 (jong)volwassenen met een vorm van autisme en een normale intelligentie, zonder dat er sprake is van ernstige bijkomende problematiek

 

Samendracht is in Friesland gevestigd. Hier hebben 14 bewoners met autisme (leeftijd 20 tot 45) en een normale tot hoge intelligentie een plek gevonden. Zij bewonen allen hun eigen appartement. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte van waaruit begeleiding op maat wordt gegeven en waar gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden. Met een team van (woon)begeleiders zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang zaken binnen het ouderinitiatief.

Woonbegeleider (zwangerschapsvervanging) - Eigen Woonplek in Groningen

WDZ/EW/21-05 _ 16-20 uur per week

Voor Eigen Woonplek zoeken we een ervaren woonbegeleider die ons team tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega komt versterken! Heb jij ervaring in het begeleiden van volwassenen met autisme? Geeft het jou voldoening om de dynamische bewonersgroep van Eigen Woonplek te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en bied je hierin maatwerk? We leren je bij Eigen Woonplek graag kennen.    

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie