X

Wooninitiatief MeerBalans in Hoofddorp

     
Plaats   Hoofddorp
Website   www.grasboommeerbalans.nl
Sinds   april 2017
Coördinator   Linda Schreuder
Bewoners   jongvolwassenen met ASS

 

 

MeerBalans is opgericht om een kleinschalige woonvoorziening te realiseren in Hoofddorp voor normaal verstandelijk begaafde jongvolwassenen in de leeftijd van ± 30-42 jaar met de indicatie "stoornis binnen het autistisch spectrum (PDD-NOS en Asperger)".

De locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum van Hoofddorp, in een rustige, kleinschalige nieuwbouwwijk. Openbaar vervoer en overige algemene voorzieningen, zoals winkels, huisarts, apotheek en bibliotheek zijn op loopafstand aanwezig.

MeerBalans heeft de beschikking over zes nieuwbouwappartementen. Vijf appartementen zijn bestemd voor bewoning, het zesde appartement wordt ingericht als gemeenschappelijke ruimte. Elke bewoner heeft een eigen voordeur en het appartementencomplex heeft een centrale, beveiligde entree.

Persoonlijk begeleider Meerbalans in Hoofddorp

Persoonlijk begeleider 18-24 uur, WDZ/MB/2250

MeerBalans zoekt een doortastende persoonlijk begeleider voor 18-24 uur per week die ons team komt aanvullen! Vind je het leuk om net aan de rand van het centrum van Hoofddorp in een kleinschalig ouderinitiatief jouw kennis, ervaring en talenten in te zetten bij het begeleiden van volwassenen met autisme? Je wordt onderdeel van een klein en hecht team die allemaal een passie hebben voor autismebegeleiding en uitkijken naar wat jij aan inzichten en ervaring meebrengt. Word je enthousiast van een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en eigen regie? Het team, de bewoners en ouders van MeerBalans leren je graag kennen.

Werken voor MeerBalans - Hoofdddorp

Op een steenworp afstand van het centrum van Hoofddorp, in een rustige, kleinschalige nieuwbouwwijk is MeerBalans gevestigd, een wooninitiatief voor 5 volwassenenen met autisme.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie