plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Wooninitiatief MeerBalans in Hoofddorp

     
Plaats   Hoofddorp
Website   www.grasboommeerbalans.nl
Sinds   april 2017
Coördinator   Linda Schreuder
Bewoners   jongvolwassenen met ASS

 

 

MeerBalans is opgericht om een kleinschalige woonvoorziening te realiseren in Hoofddorp voor normaal verstandelijk begaafde jongvolwassenen in de leeftijd van ± 30-42 jaar met de indicatie "stoornis binnen het autistisch spectrum (PDD-NOS en Asperger)".

De locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum van Hoofddorp, in een rustige, kleinschalige nieuwbouwwijk. Openbaar vervoer en overige algemene voorzieningen, zoals winkels, huisarts, apotheek en bibliotheek zijn op loopafstand aanwezig.

MeerBalans heeft de beschikking over zes nieuwbouwappartementen. Vijf appartementen zijn bestemd voor bewoning, het zesde appartement wordt ingericht als gemeenschappelijke ruimte. Elke bewoner heeft een eigen voordeur en het appartementencomplex heeft een centrale, beveiligde entree.

Werken voor MeerBalans - Hoofdddorp

Op een steenworp afstand van het centrum van Hoofddorp, in een rustige, kleinschalige nieuwbouwwijk is MeerBalans gevestigd, een wooninitiatief voor 5 volwassenenen met autisme.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie