X

Woongroep Home Alone in Amsterdam

     
Plaats   Amsterdam
Sinds   april 2007
Coördinator   Louise Buschman
Bewoners   7 bewoners (5 man, 2 vrouw) in de leeftijd van 30 tot 36 jaar met ASS en een normale intelligentie

In de Amsterdamse Pijp is in een gerenoveerd pand een achttal tweekamerwoningen gerealiseerd. Zeven appartementen worden bewoond door de leden van de woongroep, de achtste is ingericht als gezamenlijke- en begeleiderruimte. Een aantal uren per dag is begeleiding aanwezig die de bewoners ondersteunt in hun dagelijks leven. Bij afwezigheid van de begeleiding kunnen de bewoners – indien nodig – terugvallen op hun ouders of anderen in het persoonlijk netwerk.

Persoonlijk begeleider - Home Alone Amsterdam

WDZ/HA/21-79

Home Alone zoekt een enthousiaste en ervaren persoonlijk begeleider voor 24-28 uur per week! Heb jij hart voor volwassen bewoners met autisme en heb je enige jaren ervaring in het begeleiden van deze doelgroep? Heb jij visie hoe je de zelfredzaamheid van deze bewoners kunt vergroten en vind je het vanzelfsprekend dat je daarbij maatwerk biedt? Het team en de bewoners van Home Alone leren je graag kennen om te kijken of je bij ons past.

 

Coördinator Home Alone - Amsterdam

Coördinator 12-16 uur, WDZ/HA/21-76

Home Alone zoekt een daadkrachtige coördinator voor 12 uur per week. Vind je het leuk om midden in Amsterdam in een kleinschalig wooninitiatief jouw kennis, ervaring en talenten in te zetten bij het aansturen van een team en het begeleiden van volwassenen met autisme? Je wordt enthousiast van een spilfunctie met veel vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid! We horen graag van je als je denkt dat deze functie bij je past.

Home alone zoekt kandidaten voor de wachtlijst

Af en toe komt het voor dat bij Woongroep Home Alone, een woongroep van zelfstandige bewoners met ASS, een woning vrij komt voor een bewoner met ASS die levenslang woonbegeleiding nodig heeft. Dit kan op korte termijn plaatsvinden, maar ook pas over jaren. Om de vrijkomende woning snel met een geschikte kandidaat/kandidate te kunnen vullen, werken we met een (korte) wachtlijst van kandidaten. Voor deze wachtlijst zoeken we kandidaten.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie