X

Woongroep Home Alone in Amsterdam

     
Plaats   Amsterdam
Sinds   april 2007
Coördinator   Louise Buschman
Bewoners   7 bewoners (5 man, 2 vrouw) in de leeftijd van 30 tot 36 jaar met ASS en een normale intelligentie

In de Amsterdamse Pijp is in een gerenoveerd pand een achttal tweekamerwoningen gerealiseerd. Zeven appartementen worden bewoond door de leden van de woongroep, de achtste is ingericht als gezamenlijke- en begeleiderruimte. Een aantal uren per dag is begeleiding aanwezig die de bewoners ondersteunt in hun dagelijks leven. Bij afwezigheid van de begeleiding kunnen de bewoners – indien nodig – terugvallen op hun ouders of anderen in het persoonlijk netwerk.

Huishoudelijk medewerker - Home Alone in Amsterdam

WDZ/HA/21-57 voor 8-14 uur per week

Hou je van schoonmaken en vind je het een uitdaging om bewoners met autisme te helpen bij het op orde houden van zijn appartement? Ben je op zoek naar een leuke baan voor een paar uur per week waar zowel je schoonmaak skills als je sociale vaardigheden van belang zijn? Wij zoeken een huishoudelijk medewerker voor 8-14 uur per week!

Home alone zoekt kandidaten voor de wachtlijst

Af en toe komt het voor dat bij Woongroep Home Alone, een woongroep van zelfstandige bewoners met ASS, een woning vrij komt voor een bewoner met ASS die levenslang woonbegeleiding nodig heeft. Dit kan op korte termijn plaatsvinden, maar ook pas over jaren. Om de vrijkomende woning snel met een geschikte kandidaat/kandidate te kunnen vullen, werken we met een (korte) wachtlijst van kandidaten. Voor deze wachtlijst zoeken we kandidaten.

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie