X

Wooninitiatief Grasboom Bunschoten

     
Plaats   Bunschoten
Website   www.grasboombunschoten.nl
Sinds   juni 2020
Coördinator   IngeMarie Wagemaker
Bewoners   9 jongvolwassen met ASS (ruimte voor 14 bewoners)

Voor Grasboom Bunschoten/Aunders worden in het vrijstaande appartementencomplex ‘De Schans’ aan de Weteringschans, vlak bij het centrum van Bunschoten 14 appartementen gerealiseerd voor volwassenen met autisme. Inmiddels hebben 9 bewoners met autisme hier een plek gevonden om straks te gaan wonen. Medio juni 2020 kunnen zij hun eigen appartement betrekken. Daarnaast is er in het appartementencomplex een gemeenschappelijke ruimte van waaruit zij begeleiding op maat ontvangen en waar gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden.
Een nieuw samen te stellen team van begeleiders zorgt straks voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang zaken binnen het ouderinitiatief.

 

Persoonlijk begeleider wooninitiatief Aunders in Bunschoten

Persoonlijk begeleider 20-24 uur WDZ/AUN/2234

Bij Aunders, een kleinschalig ouderinitiatief in Bunschoten, zijn we op zoek naar een  persoonlijk begeleider. Word jij onze nieuwe collega? Heb je door jouw kennis en levenservaring ideeën hoe je voor onze bewoners met autisme een veilige, overzichtelijke en stimulerende woonomgeving kunt realiseren? Geeft het jou voldoening om met jouw talenten van betekenis te zijn in het leven van volwassenen met autisme door hen begeleiding op maat te bieden?

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie