plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Wooninitiatief Eigen Woonplek in Groningen

     Logo Stichting Eigen Woonplek
Plaats   Groningen
Website   www.eigenwoonplek.nl
Sinds   december 2014
Coördinator   Lida van der Biezen
Bewoners   (jong)volwassenen met een vorm van autisme en een normale intelligentie, zonder dat er sprake is van ernstige bijkomende problematiek

Eigen Woonplek is een ouderinitiatief in de stad Groningen waar volwassenen met autisme en een normale begaafdheid zo zelfstandig mogelijk wonen. Eigen Woonplek ligt in een rustige en veilige buurt in de stad Groningen. Het is een groene woonomgeving nabij de binnenstad met op loopafstand een aantal winkels.  Er is één appartement voor gemeenschappelijk gebruik waar bewoners 's avonds samen kunnen eten of deel kunnen nemen aan activiteiten en waar het team kantoor houdt. 

De bewoners
Bij Eigen Woonplek wonen elf volwassenen. Het aantal bewoners zal nog groeien tot 12 á 14 personen. Ouders zijn blijvend betrokken bij de begeleiding van hun zoon of dochter. Alle bewoners hebben bezigheden buiten de deur zoals een baan, studie of vrijwilligerswerk.

Het team
De bewoners krijgen begeleiding op maat van een deskundig team van acht zorgprofessionals. Lida van der Biezen is de coördinator van het team.

 

 

Eigen regie bij mijn autisctische zoon gaat over gedeelde regie