X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio VG, Tov, Vacatures

Woonbegeleider - TOV in Delft

WDZ/TOV/21-38 - 15-20 uur per week

Voor TOV in Delft zijn we op zoek naar een woonbegeleider met hart voor onze jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking! Geeft het jou voldoening om de bewoners een veilig thuis te geven en geloof je in inclusie en weet je dit te stimuleren?! Dan hopen we dat jij onze woonbegeleider komt vervangen!

 

Het TOV (thuis onder vrienden) huis staat in centrum van Delft, op loopafstand van het station. Voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de bewoners is er een klein team. Een van de teamleden is zwanger. Kom jij haar vervangen? En als je na 5 maanden graag bij TOV wilt blijven, kijken we hoe we dat mogelijk maken. Een dienst per week lukt altijd wel.

De ouders van TOV, die de woongroep hebben opgericht, geloven in inclusie. Daar bedoelen we mee dat bewoners zoveel mogelijk als volwaardig burger deelnemen aan het gewone dagelijkse leven; wonen en werken midden in de samenleving, met de ondersteuning die ze daarbij nodig hebben.

De 10 bewoners van TOV hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 18 en 35 jaar. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk en andere activiteiten buitenshuis en een eigen sociaal netwerk.
 

Voor TOV zoeken we een woonbegeleider voor 15-20 uur die ons team tijdelijk komt versterken.
 

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ondersteun je de bewoners bij het zelfstandig wonen in het TOV huis en bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je bent er voor het dagelijkse reilen en zeilen en zorgt voor een goede sfeer. Al je creativiteit zet je in om samen met bewoners leuke activiteiten te organiseren.

Natuurlijk maak je gemakkelijk contact met onze bewoners, voel je je bij hen betrokken en weet je hoe je met jongvolwassenen met een verstandelijke beperking om gaat. Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn (ochtend, late middag, avond en weekend). Je vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Iets leuks organiseren met en voor de bewoners, daar ben jij wel voor in.

 

Wat heb je nodig?

  • Minimaal MBO werk-en denkniveau en een passende zorgopleiding;
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Kennis van autisme, syndroom van Down is een pre.
  • Woonachtig op maximaal 30 minuten van het TOV huis.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband bij Woondroomzorg B.V. die voor meerderen wooninitiatieven de werkgeversrol vervult.
  • Een contract voor 15 tot 20 uur per week van 1 aug t/m 31 december, met mogelijkheid voor gedeeltelijke voorzetting;
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.809 - € 2.555 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan)
  • Ruimte om samen met het team en de bewoners een eigen sfeer neer te zetten.

 

Wil je solliciteren als woonbegeleider bij TOV?

Zie jij het werken als woonbegeleider bij TOV wel zitten? Schrijf een motivatiebrief waarin je vertelt wat je aantrekkelijk lijkt aan het werken bij TOV.  Stuur je motivatiebrief en je cv voor 30 juni 2021 naar WoondroomZorg.

Voor meer informatie neem contact op met de teamcoördinator Ilona van Mill (telefoon 06-41331772)

Vorig artikel Persoonlijk begeleider - Aunders in Bunschoten
Printen
309