plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio VG, Vacatures

Woonbegeleider (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof) - Benjamin in Diessen

WDZ/BEN/21-18 _ voor 26-30 uur per week

Een van onze collega’s is zwanger en gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Vind jij het leuk om haar tijdelijk te vervangen? We zoeken een woonbegeleider met hart voor jongvolwassen bewoners met een beperking. Ben je een positief ingestelde, gedreven woonbegeleider die denkt in mogelijkheden en het fijn vindt om iedere bewoner zorg op maat te geven? Dan zijn we op zoek naar jou! De Benjaminners, het team en de ouders leren je graag kennen.

 

Benjamin is een kleinschalig ouderinitiatief voor elf jongeren, met zowel lichamelijke als verstandelijke beperkingen die op een uiteenlopend niveau functioneren, gelegen in het Brabantse dorp Diessen.

In de zomer van 2020 is Benjamin geopend en zijn de Benjaminners, die daarvoor allen nog thuis woonden, op zichzelf gaan wonen. We vinden het belangrijk dat Benjamin niet alleen een veilig, maar vooral ook een gezellig, warm thuis is, waar iedereen gelukkig is en zichzelf kan zijn.  
WoondroomZorg neemt de rol van werkgever op zich en is verantwoordelijk voor de organisatie van de zorg. De basis van Benjamin is gebouwd op vertrouwen, solidariteit en respect voor elkaar, wat je rol ook is binnen Benjamin.
De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v. de zorg voor hun kinderen. Overleg en samenwerking met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend en zeer betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

Voor Benjamin zoeken we een enthousiaste woonbegeleider voor 26-30 uur per week met humor en relativeringsvermogen die Benjamin voor de duur van het verlof (van juli tot en met november komt versterken.
 

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/zorg van de bewoners. In overleg met je coördinator of de persoonlijk begeleider plan je je werkzaamheden van je dag. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden in zijn of haar dagelijkse activiteiten.
Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun activiteiten en dagprogramma. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden in hun sociale- en emotionele ontwikkeling. Je hebt hart voor de bewoners en biedt zorg op maat (stimuleren wat de bewoner zelfstandig kan maar als het even niet lukt help je graag). Naast de individuele bewoner heb je ook oog voor de bewoners als groep en de groepsdynamica.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis flexibiliteit, relativeringsvermogen en daadkracht om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, hebt reflectie op je eigen handelen en kan omgaan met feedback.
Daar staat tegenover dat er ruimte is om zelf professionele invulling te geven aan de functie, je een grote mate van zelfstandigheid hebt en er veel afwisseling in je werkzaamheden is.
 

Wat heb je nodig?

 • Mbo-niveau en relevante opleiding in zorg en welzijn (bijvoorbeeld MBO MMZ, begeleider gehandicaptenzorg, persoonlijk begeleider bijzondere doelgroepen, verzorgende IG)
 • Een flexibele werkhouding én ervaring met én kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
 • In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
 • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Benjamin biedt 24 uurs begeleiding dat betekent dat je naast je uren door de week ook met regelmaat een avond- slaap- of weekenddienst werkt (gemiddeld 1 slaapdienst per week en 1-2 weekenddiensten per maand).

 

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig team van collega’s.
 • Een contract voor 5 maanden bij WoondroomZorg B.V voor 26-30 uur per week. Als de samenwerking goed bevalt, kijken we bij afloop van je contract zeker naar de mogelijkheden om je contract (elders) binnen WoondroomZorg te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je tussen € 1.809 - € 2.555 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
 • Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en ruimte om zelf professionele invulling te geven aan je functie.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, verantwoordelijkheid en eigen regie.
   

Wil je reageren als woonbegeleider bij Benjamin?
 

Word jij blij tijdens het lezen van deze vacature? We horen graag van je met welke kwaliteiten jij het team van Benjamin wil komen aanvullen! Mail je motivatiebrief en cv naar WoondroomZorg. Als we enthousiast worden van jouw brief nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.

Meer weten? Anita (coördinator) vertelt je graag meer over de functie en het werken bij Benjamin (telefoon 06-280 230 11) of kijk op de website van Benjamin: www.benjamindiessen.nl

Vorig artikel Woonbegeleider - Benjamin in Diessen
Volgend artikel Persoonlijk begeleider - Woondroom Middelburg
Printen
716