X

Actueel

Pascalle de Leeuw

Woonbegeleider Hof Delfgauw

Woonbegeleider Hof Delfgauw 16-24 uur, WDZ/HD/2239

Voor het bij ons aangesloten ouderinitiatief Hof Delfgauw, dat in september start, zoeken wij per 1 september a.s. een woonbegeleider m/v voor 16-24 uur per week.

         

Hof Delfgauw ligt midden in een woonwijk en is een ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking waarbij alle bewoners een eigen appartement hebben. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte waar samen gegeten kan worden en waar creativiteit en gezelligheid voorop staan. Er is 24-uurs zorg en de bewoners gaan 4 dagen in de week naar hun dagbesteding.

Wil je meer weten over de locatie en de bewoners? Kijk op de website van Hof Delfgauw.

 

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

 

Wat heb je nodig?

  • MBO-niveau en relevante opleiding.
  • een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. We werken met name in de avonden en weekenden (24-uursbegeleiding). In de nachten werk je slaapdiensten.

 

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract voor 16-24 uur per week bij WoondroomZorg B.V. Bij goed functioneren is het onze intentie je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.025,- en €2.717,- bruto per maand;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

 

Wil je reageren als woonbegeleider bij Hof Delfgauw?
Is deze functie van woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk 2022 naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Woondroomzorg, Karin Verbaarschot, 06-13543833.

 

Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking. Bij de sollicitatieprocedure zijn ook ouders betrokken.

Vorig artikel Medewerker kleinschalig wooninitiatief Hof Delfgauw
Volgend artikel Persoonlijk begeleider Stichting CarMar in Volendam
Printen
1023