X

Actueel

WoondroomZorg

Werken voor Woondroom Middelburg

In Middelburg is ouderinitiatief Woondroom Middelburg gevestigd. Hier wonen op een veilige en rustige locatie in Middelburg 9 volwassenen met autisme.
Iedere bewoner heeft een eigen appartement daarnaast is er een gezellige zorgwoning van waaruit de begeleiding op maat gegeven wordt en waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten om bijvoorbeeld met elkaar te eten. Bij Woondroom Middelburg ontvangt iedere bewoner zorg op maat. De ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

De bewoners

Bij Zeeuws Lef wonen 8 volwassen bewoners; 7 mannen en 2 vrouwen met autisme en een normale intelligentie. De bewoners hebben allemaal een eigen inkomen (salaris, uitkering of studiefinanciering) waarmee zij voor zichzelf kunnen zorgen.

Het team

Een klein, betrokken en professioneel team van 5 begeleiders ondersteunen en begeleiden de bewoners bij hun dagelijkse leven. Coördinator Ellen Maris, stuurt het tean aan.

Woondroom Middelburg

Midden in de samenleving en toch veilig. Een uitdagende werkplek waar je al je kennis, creativiteit en probleemoplossend vermogen in kan zetten en samen werkt met een prettig team collega’s.

 

Printen
1984