X

Actueel

WoondroomZorg

Werken voor Grasboom Veenendaal

Grasboom Veenendaal is opgezet door een groep enthousiaste ouders die een passende woonvorm heeft gerealiseerd voor jongvolwassenen met autismespectrumstoornis (ASS) en een normale tot hoge intelligentie. Op een prachtige locatie met uitzicht over het natuurgebied 'de groene grens' en de plaatsen Ede en Wageningen staat Het Erfgoed. Op de vierde verdieping van dit appartementen complex wonen 11 jongvolwassenen. Zij hebben allemaal een eigen 3-kamer appartement met eigen opgang. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten.
De ouders zijn blijvend betrokken bij de begeleiding van hun zoon of dochter.
 

De bewoners

Bij Grasboom Veenendaal wonen 11 intelligente jongvolwassenen (7 mannen en 4 vrouwen) met autisme zo zelfstandig mogelijk.

Het team

Een klein, enthousiast en gedreven team van 4 collega’s. Wouter Drubbel is de coördinator het team van Grasboom Veenendaal. 

Grasboom Veenendaal

Vind je het belangrijk om de tijd te hebben en te krijgen om bij iedere bewoner begeleiding op maat te kunnen bieden, om te werken vanuit de driehoek en om out of the box te kunnen werken. Dan is Grasboom Veenendaal de werkplek voor jou!

Printen
2625