plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Actueel

Tanja Legemaat

TOV zoekt een nieuwe bewoner

In TOV (thuis onder vrienden) in hartje Delft wonen tien jongeren met een licht verstandelijke beperking in een ouderinitiatief. Zij willen zo zelfstandig mogelijk leven, werken, wonen en meedoen in de samenleving. Dat lukt door steun van medebewoners en ondersteuning van een klein professioneel begeleidingsteam, vrijwilligers en het sociale netwerk van iedere bewoner. In het TOV-huis heeft iedere bewoner zijn eigen appartement met eigen sanitair en keukenblok en is er een grote gemeenschappelijke keuken/woonkamer. Vind jij het leuk om samen met anderen te wonen en ook je eigen plekje te hebben? Open snel de bijgevoegde flyer om te lezen hoe je in aanmerking komt voor een woonplek bij TOV. 

Vorig artikel Medewerker kleinschalig wonen - Grasboom Veenendaal
Volgend artikel Coördinator (meewerkend) - Meerbalans in Hoofddorp
Printen
240

Documenten te downloaden