plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Actueel

WoondroomZorg

Stichting Ave zoekt bewoners voor Hilvarenbeek

Stichting Ave zoekt nog 2 a 3 nieuwe bewoners te Hilvarenbeek.

Stichting AVE is in het 26 september 2007 opgericht door de ouders. Het bijzondere kenmerk van de stichting is, dat zij gebaseerd is op een antroposofische benadering en zich daardoor onderscheidt van andere wooninitiatieven.

De antroposofie ziet de mens als een geheel, werkend vanuit het gevoel, denken en willen. De mens met een beperking staat niet op een zijspoor. Voor ieder mens ligt een toekomst in het verschiet met hun bijzondere kwaliteiten.

Stichting Ave heeft een pand op het oog in Hilvarenbeek, nl. een voormalig kinderdagverblijf. Met een woningbouwvereniging is er een intentie overeenkomst getekend. Ave is met hen in onderhandeling om het pand t.z.t. te gaan huren. WoondroomZorg zal de zorg gaan leveren.

Ave wil voor 9 jong volwassenen een kleinschalig woon/werkplek oprichten. De toekomstig bewoners hebben 24 uur zorg nodig. Er is veel aandacht voor de sociale omgeving, een harmonieus klimaat en de lichamelijke gesteldheid. Het is van wezenlijk belang dat de ouders en familie betrokken zijn bij hun groei en zelfontplooiingsproces van de toekomstige bewoners.

Ave wil het gezonde in ieders persoon versterken en gaat uit van gelijkwaardigheid en respect. Ritme en regelmaat zijn voor hen erg belangrijk. Het dagelijks ritueel rond de vaste bezigheden biedt houvast en herkenning. Zoals de dagopening en de spreuken voor het eten geven het leven een duidelijke structuur. In breder verband komt het ritme van het jaar tot uitdrukking in het vieren van de jaarfeesten en in de beleving van de jaarseizoenen.

Stichting AVE wil zoveel mogelijk open staan naar de omringende wereld. Op die manier kan een wederzijds interesse voor elkaar en een mogelijke zinvolle samenwerking ontstaan. Voor meer informatie zie Stichting Ave

Vorig artikel Van Langbroek naar Geldermalsen
Volgend artikel CAO VVT App
Printen
4820

Documenten te downloaden