plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Actueel

Tanja Legemaat

Persoonlijk begeleider - Woondroom Middelburg

WDZ/WDMi/21-19 _ voor 20-28 uur per week

Het team van Woondroom Middelburg heeft ruimte om uit te breiden! Ben jij een persoonlijk begeleider met een positieve levensinstelling? Zit het begeleiden jou in het bloed en is het jouw talent om individueel doelen te bereiken met volwassenen met autisme? Heb je visie hoe je hen het dagelijks leven kunt coachen en heb je daarnaast ook oog voor de bewoners als groep? We verwelkomen je graag in het team van Woondroom Middelburg!

Woondroom Middelburg is een kleinschalig wooninitiatief in Middelburg waar 9 volwassen bewoners met autisme (ASS) en een normale intelligentie zelfstandig wonen. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement, daarnaast is er een gemeenschappelijk appartement waar groepsbegeleiding en gezamenlijke activiteiten worden geboden. Met een team van begeleiders zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat.

Woondroom Middelburg is een ouderinitiatief. Dat betekent dat de ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg en begeleiding van hun zoon of dochter. Overleg met ouders is hierin essentieel.


Voor dit kleinschalige wooninitiatief zoeken we een positief ingestelde persoonlijk begeleider met humor en relativeringsvermogen voor 20-28 uur per week.
 

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de individuele begeleiding van 1 of 2 bewoners. We zijn op zoek naar iemand die in gesprek gaat over wat een ander nodig heeft, daarbij aansluit, ondersteuning biedt, durft te handelen en nadien kan reflecteren. We zoeken een taakvolwassen begeleider die kneepjes van het vak kent, en ruime ervaring heeft als individueel begeleider. Je weet de bewoners te stimuleren vanuit hun eigen motivatie. Hierbij blijf je continu kijken naar wat passend is voor de bewoner; geef hem/haar de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en voeg daaraan gedoseerd kennis toe zodat je de bewoner kan laten groeien met ondersteuning van jou. Je bent creatief en ervaren in het vinden van mogelijkheden om de juiste ondersteuning te geven en de bewoner de veiligheid, duidelijkheid, structuur en stimulans te bieden waar hij/zij behoefte aan heeft.
Daarnaast ga je ook met de bewoners als groep aan de slag en hebt hierbij oog voor de groepsdynamica.
Het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid is in deze functie zeer belangrijk. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, hebt reflectie op je eigen handelen en kan omgaan met feedback. Er is volop ruimte om je eigen (professionele) invulling aan de functie te geven. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overleg, persoonlijke ontwikkeling en intercollegiale samenwerking.

 

Wat heb je nodig?

 • Hbo-niveau achtergrond in zorg en welzijn (HBO Social Work - SPH, MWD of toegepaste psychologie).
 • Kennis van autisme en ervaring in het werken met volwassenen met autisme met normale of hoge intelligentie.
 • Flexibiliteit, rust, humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie.
 • Ervaring in het opstellen en werken met een behandelplan.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een taakvolwassen werkhouding.
 • Flexibiliteit in het werken van avond- en weekenddiensten. Bij Woondroom Middelburg kennen we door de weeks geen dagdiensten (m.u.v. je individuele begeleidersuren die plan je zelf). Je werktijden vinden voornamelijk plaats in de avonduren en weekenden.
   

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een bevlogen, hartelijk team van deskundige collega’s.
 • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V voor 12 maanden voor 20-28 uur per week met de intentie van verlenging als de samenwerking bevalt.  
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.008 - € 2.972 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsregeling).
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, korte lijnen en verantwoordelijkheid.

 

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Woondroom Middelburg?

Vind jij het leuk om het team van Woondroom Middelburg te komen versterken? We leren je graag kennen en horen graag van je welke kwaliteiten jij met je meebrengt! Mail je motivatie samen met je cv uiterlijk 15 april naar WoondroomZorg.
Als we enthousiast over jou zijn, nodigen we je op korte termijn uit voor een nadere kennismaking.

Meer weten over de functie? Ellen (coördinator) of Tanja (06-22 545 220) vertelt je graag meer over het werken en de functie bij Woondroom Middelburg (telefoon 06-51 488 029).

Vorig artikel Woonbegeleider (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof) - Benjamin in Diessen
Volgend artikel Persoonlijk begeleider - Grasboom Veenendaal
Printen
608