X

Actueel

Tanja Legemaat

Persoonlijk begeleider - Woondroom Middelburg

WDZ/WDMi/18-60

Woondroom Middelburg zoekt een persoonlijk begeleider. Vind jij het leuk om samen met een enthousiast team van bevlogen begeleiders je talenten in te zetten om 8 volwassen bewoners met autisme te begeleiden in het dagelijks leven? Heb je visie hoe je voor hen een veilige, overzichtelijke en stimulerende woonomgeving kunt realiseren? We verwelkomen je graag in het team van Woondroom Middelburg.

Woondroom Middelburg is een kleinschalig wooninitiatief in Middelburg waar 8 volwassen bewoners met autisme (ASS) en een normale intelligentie zelfstandig wonen. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement, daarnaast is er een gemeenschappelijk appartement waar groepsbegeleiding en gezamenlijke activiteiten worden geboden. Met een team van 8 (woon)begeleiders zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

Voor Woondroom Middelburg zoeken we een zelfstandige en opbouwende persoonlijk begeleider die ons team wil komen versterken voor 20-24 uur per week.
 

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/zorg van de bewoners. Je werkt zelfstandig maar ziet de mogelijkheden van samenwerken met een team. Een aantal bewoners geef je individuele begeleiding op maat. Je geeft samen invulling aan de dag- en vrijetijdsbesteding. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn eigen unieke wijze te stimuleren en te begeleiden bij het vinden, uitbreiden of behouden van sociale activiteiten.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis kennis, relativeringsvermogen en creativiteit om motiverend, coachend en probleemoplossend te werken. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden. Eigen regie en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat heb je nodig?

 • HBO-niveau met passende opleiding in zorg en welzijn.
 • Kennis van autisme, ervaring in het werken met volwassenen met autisme en een hoge intelligentie of bereidheid om je hier in te laten bijscholen.
 • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen.
 • Flexibiliteit, stevig in je schoenen staan, humor, relativeringsvermogen
 • Bereidheid tot het doen van avond- en weekenddiensten (bij toerbeurt werken in de avonduren en weekend hoort bij je functie).
   

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een bevlogen, hartelijk team van deskundige collega’s.
 • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V voor 20-24 uur per week. Bij goed functioneren is het onze intentie om het contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Voor deze functie geldt FWG 40. Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.940 - € 2.871 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, eigen regie.

 

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Woondroom Middelburg?

Herken jij jezelf in de persoonlijk begeleider waar we naar op zoek zijn? We horen graag van je waarom je denkt dat je bij ons past! Mail je motivatiebrief en cv voor 20  december 2018 naar WoondroomZorg.
Als we enthousiast zijn over je brief maken we graag op korte termijn een afspraak met je om kennis te maken.

WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigd WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant

Vorig artikel Woonbegeleider(s) - Villa Octet in Nieuw Vennep
Volgend artikel Coördinator - stichting Ave in Hilvarenbeek
Print
793

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x