X

Actueel

Persoonlijk begeleider stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning in Middelburg

Persoonlijk begeleider, WMZO 20 uur, WDZ/WMZO/22-57

Bij WMZO zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider. Het gaat om een parttime functie van 20 uur per week.

Stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning (WMZO) is een ouderinitiatief voor 10 jongvolwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking waarvan enkele met bijkomende chronische aandoeningen. De ouders van WMZO zijn een aantal jaren met elkaar enthousiast bezig geweest om hun droom, een fijn huis en een echt thuis, te realiseren. In 2011 is WMZO in een nieuw appartementencomplex in de Stomenwijk in Middelburg van start gegaan. De bewoners wonen ieder in hun eigen appartement en ontvangen zorg op maat.

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners. Je werkt mee aan een zinvolle dagbesteding waarbij het vergroten van zelfstandigheid van de bewoners in de dagelijkse dingen centraal staat. Van ondersteuning bij het wassen en koken tot het samen oppakken van eenvoudige huishoudelijke taken. De mogelijkheden van de bewoners lopen uiteen. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen, unieke wijze te stimuleren, ondersteunen en/of te begeleiden.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van begeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid worden door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.

Bij WMZO bieden wij 24 uursbegeleiding. Dit betekent dat ook avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoren.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal hbo-werk- en denkniveau, een passende opleiding, bevoegdheid tot injecteren of de mogelijkheid en bereidheid injecteren te leren.
 • Kennis van- en ervaring met de specifieke zorgbehoefte strekt tot aanbeveling (verstandelijke beperking gecombineerd met chronische ziektebeelden en/of autisme).
 • Bereidheid tot nascholing (bijvoorbeeld voor de voorkomende chronische ziektebeelden en de daarvoor benodigde medische handelingen).
 • In staat zijn om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • In het bezit zijn van een rijbewijs.
 • In het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag (bij aanstelling worden de aanvraagkosten vergoed).

 

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met WoondroomZorg voor 20 uur per week. Bij goed functioneren is het onze bedoeling het contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg).

        Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.268,- en € 3.159,- bruto per maand.

 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Werken met een betrokken, gezellige en bevlogen team collega’s.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

 

Wil je solliciteren als begeleider bij WMZO?

Is de functie van  persoonlijk begeleider jou op het lijf geschreven? We leren je bij WMZO graag kennen! Stuur een motivatiebrief met cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Wanneer we enthousiast worden van je brief, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Heb je vragen over deze functie? Neem contact op met Anneke Moes (coördinator WMZO), zij beantwoordt je

vragen graag. Telefoonnummer: 06-2393 2014.


 
Vorig artikel Persoonlijk begeleider Grasboom Amersfoort
Volgend artikel Persoonlijk begeleider - Home Alone/Y-Castle Amsterdam
Printen
972