X

Actueel

Persoonlijk begeleider Stichting CarMar in Volendam

Persoonlijk begeleider 16-28 uur, WDZ/CM/22-43

Stichting CarMar is een kleinschalig ouderinitiatief in Volendam waar 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking wonen. In een prachtig nieuwe pand in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw hebben zij allemaal een plekje gevonden om zelfstandig te kunnen wonen. Daarnaast kunnen zij van een gezamenlijke ruimte gebruik maken voor de groepsmomenten. Een team van professionele begeleiders biedt zorg op maat.

Het motto van Stichting CarMar is een thuis creëren waar je kan en mag leven zoals je dat zelf prettig vindt. Ook als je vanwege je beperkingen 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebt. De bewoner met zijn/haar wensen en mogelijkheden staat centraal.

CarMar is een ouderinitiatief. Dit betekent dat de ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun zoon/dochter.

 

Voor ouderinitiatief CarMar zoeken we een hartelijke persoonlijk begeleider voor 16-28 uur per week met humor en daadkracht.

 

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en zorg van de bewoners van CarMar (verzorgende- en ADL-werkzaamheden horen daar ook bij). Je werkt veel zelfstandig maar ziet ook de meerwaarde van samenwerking en overleg met je collega’s. Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun sociale en emotionele ontwikkeling. Daarnaast geef je de bewoners individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden.
Daarnaast ga je ook met de bewoners als groep aan de slag, je hebt hierbij oog voor de groepsdynamica.
Het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid is in deze functie belangrijk. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, hebt reflectie op je eigen handelen en kan omgaan met feedback. Er is volop ruimte om je eigen (professionele) invulling aan de functie te geven. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overleg, persoonlijke ontwikkeling en intercollegiale samenwerking.
 

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau en relevante opleiding in zorg en welzijn.
  • Kennis van autisme of bereidheid om je hierin te laten bijscholen.
  • Ervaring in het werken met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking.
  • In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. CarMar biedt 24 uurs begeleiding. Dat betekent dat je naast je uren door de week ook met regelmaat een slaap-, waak- en/of weekenddienst werkt.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 16 tot 28 uur per week bij WoondroomZorg (uren worden in overleg vastgesteld). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen €2.268 - €3.159 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Bij goed functioneren is het onze intentie je contract te verlengen.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.
  • Een mooie stijlvolle werklocatie.

 

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij CarMar?

Word jij enthousiast van bovenstaande functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar WoondroomZorg, sollicitatie@woondroomzorg.nl. Je reactie ontvangen we graag zo snel mogelijk.


Meer weten? Marion Visser vertelt je graag meer over de functie en werken bij CarMar (06-20281796).

 

Als we enthousiast zijn over je reactie, maken we graag op korte termijn kennis met je.

Vorig artikel Woonbegeleider Hof Delfgauw
Volgend artikel Woonbegeleider de Appelschout in Nuenen
Printen
948