X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio ASS - Zuid, AVE, Vacatures

Persoonlijk begeleider - stichting Ave in HIlvarenbeek

WDZ/AV/18-68

In de loop van 2019 opent Stichting Ave haar deuren voor 9 jongvolwassenen met ASS en een verstandelijke beperking in Hilvarenbeek. Voor deze woongroep met een antroposofische grondslag zoeken we een persoonlijk begeleider die ervaring heeft in het begeleiden van jongvolwassenen met ASS en een verstandelijke beperking. Vind je het leuk om deel te worden van een nieuw team en mee te bouwen aan een gezellig thuis voor de bewoners met soc. therapie als uitgangspunt. We ontmoeten je graag voor een eerste kennismaking. 

Stichting Ave is een kleinschalige en veilige woonvorm in Hilvarenbeek voor 9 bewoners tussen de 20-35 jaar met ASS en een verstandelijke beperking. Het voormalig kinderdagverblijf aan het Groot Loo wordt begin 2019 verbouwd en in het 3e kwartaal 2019 hopen de bewoners hier zelfstandig te gaan wonen. Het uitgangspunt is een gewoon huis, in een rustige, veilige woonomgeving. Het pedagogische klimaat is aangepast aan de behoefte van de bewoners.
Er is een gemeenschappelijke ruimte, voor de gezelligheid van het samen wonen. Daarnaast heeft elke bewoner ook zijn/haar eigen appartement om, net als “iedereen”, een eigen woonplek te hebben.
Jij en je collega’s komen in dienst van WoondroomZorg BV die voor meerdere wooninitiatieven de werkgeversrol vervult. Stichting Ave is een ouderinitiatief, waarbij ouders nauw betrokken zijn en blijven bij de gang van zaken binnen het wooninitiatief.

Voor Stichting Ave zoeken we per 1 januari/februari 2019, een persoonlijk begeleider voor 16 tot 28 uur per week die het leuk vindt om zijn/haar talenten in te zetten bij de opstart en opbouw van de begeleiding van de bewoners van de woongroep. Je 1e taak als persoonlijk begeleider is het begeleiden en het voorbereiden van de bewoners op het wonen.

 

Wat ga je doen?


Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners van Stichting Ave. Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun dagelijkse activiteiten. Daarnaast geef je de bewoners individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden in hun sociale en emotionele ontwikkeling.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.
 

Wat heb je nodig?

  • HBO-niveau en relevante opleiding
  • Een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met ASS en een verstandelijke beperking.
  • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Bij Stichting Ave bieden we 24-uurs begeleiding dit betekent dat ook het doen van avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.

 

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een nieuw en enthousiast team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V. met de intentie om bij goed functioneren het contract te verlengen. Uren worden in overleg samengesteld.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.940 - € 2.870 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering)
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling
  • Een stijlvolle nieuwe werklocatie.

 

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Stichting Ave?


Is deze functie van persoonlijk begeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv voor 10 december naar WoondroomZorg.
Wil je meer weten over Woondroomzorg en de functie, neem dan contact op met Hilly Rhebergen; hilly.wdz@woondroomzorg.nl

De eerste oriënterende gesprekken vinden plaats in de tweede week van december.

 

WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigd WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant toestemming heeft gegeven voor het bewaren van een sollicitatiebrief, CV of andere gegevens, bewaart WoondroomZorg deze gegevens maximaal één jaar na de afwijzing. 

Vorig artikel Coördinator - stichting Ave in Hilvarenbeek
Volgend artikel Verstuurde brief Tweede Kamer debat ouderinitiatieven
Print
232

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x