X

Actueel

Elsemarie Schop

Persoonlijk Begeleider - MeerBalans in Hoofddorp

WDZ / MB / 19-51

MeerBalans zoekt een energieke persoonlijk begeleider voor 16-20 uur per week. Vind je het leuk om net aan de rand van het centrum van Hoofddorp in een kleinschalig wooninitiatief jouw kennis, ervaring en talenten in te zetten bij het begeleiden van volwassenen met autisme? Word je enthousiast van een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en eigen regie. Het team en de bewoners van MeerBalans, komen graag met je in contact!

Net buiten het bruisende centrum van Hoofddorp is op een rustige locatie het ouderinitiatief MeerBalans, een kleinschalige woongroep voor jongvolwassenen met autisme, gehuisvest. Bij MeerBalans wonen 5 mannen.  Met hulp en ondersteuning van een team van bevlogen begeleiders en betrokken ouders wonen de bewoners zelfstandig in hun eigen appartement. Het 6e appartement is gemeenschappelijk en wordt gebruikt voor gezamenlijke maaltijden, bijeenkomsten en activiteiten.

Voor deze woongroep zoeken we een persoonlijk begeleider met humor en relativeringsvermogen die ons team op korte termijn wil komen versterken voor 16-20 uur per week.

WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatief MeerBalans in Hoofddorp. Ouderinitiatieven worden opgericht omdat de ouders de eigen regie over zorg en begeleiding centraal stellen. MeerBalans is een kleinschalige woongroep in Hoofddorp voor normaal tot hoog verstandelijk begaafde jongvolwassenen in de leeftijd van ± 30 - 42 jaar, allen met een "stoornis binnen het autistisch spectrum”.

 

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/zorg van de bewoners. Je bent in staat om zelfstandig te werken en ziet tegelijk het belang van samenwerken in een team in. Daarnaast geef je een aantal bewoners individuele begeleiding op maat en geef je samen ook invulling aan de dag- en vrijetijdsbesteding. Je bouwt aan een warme, professionele relatie. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren, activeren en/of te begeleiden.


Wat heb je nodig:

 • goede kennis van, ervaring met en opleiding over ASS.

 • in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om vraaggericht te werken.

 • levenservaring, betrokkenheid en affiniteit met mensen met ASS.

 • in staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.

 • een HBO denk- en functioneringsniveau en een passende opleiding.

 • in bezit van VOG (bij aanstelling worden de kosten v.d. aanvraag vergoed).
   

Wat bieden wij jou:

 • Werken in een bevlogen, hartelijk team van deskundige collega’s.
 • Een contract van een jaar bij WoondroomZorg B.V voor 16-20 uur per week, met de intentie om bij goed functioneren het contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.940 - € 2.870 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, eigen regie.

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij MeerBalans

Ben jij de begeleider met kennis van autisme die het team van MeerBalans komt aanvullen? Mail je korte motivatie en cv naar WoondroomZorg!
Wil je meer weten over WoondroomZorg en de functie, neem dan contact op met Marja van Duijn (06-12536878).

Vorig artikel Home alone zoekt kandidaten voor de wachtlijst
Volgend artikel Programma Symposium Kwaliteit in Eigen Regie
Printen
1491