X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio ASS - Noord, Vacatures

Medewerker kleinschalig wonen - Samendracht in Drachten

WDZ/SD/21-28 - 12 uur per week

Voor Samendracht zoeken we een hartelijke en positieve medewerker kleinschalig wonen die ons komt helpen bij het schoonhouden van onze gemeenschappelijke ruimte en de appartementen van de bewoners. Daarnaast vervul je een gastvrouwenrol; je vindt het leuk om de maaltijd voor te bereiden en te koken voor de groep bewoners of te helpen bij de opstart van de dag. Heb je ervaring met volwassenen met autisme, ben je flexibel, rustig van aard en heb je plezier in schoonmaken en zorgen? We ontmoeten je graag voor een eerste kennismaking!

Samendracht is in Friesland gevestigd. Hier hebben 14 bewoners met autisme (leeftijd 20 -45 jaar) en een normale tot hoge intelligentie een plek gevonden. Zij bewonen allen hun eigen appartement. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte van waaruit begeleiding op maat wordt gegeven en waar voor bewoners activiteiten plaatsvinden. Met een team van (woon)begeleiders zorgen we voor de dagelijkse begeleiding. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang van zaken binnen het ouderinitiatief.
WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatieven door heel Nederland. Onze medewerkers leveren de zorg en begeleiding, waarbij eigen regie centraal staat.

Bij Samendracht is er ruimte om het team uit te breiden met een medewerker kleinschalig wonen voor 12 uur per week.
 

Wat ga je doen?

In de functie van medewerker kleinschalig wonen worden schoonmaakwerkzaamheden en gastvrouwtaken gecombineerd. Het is fijn als je uit beide werkzaamheden voldoening haalt (het grootste deel van je tijd zal door de schoonmaakwerkzaamheden in beslag genomen worden). Je zorgt voor een opgeruimde, schone gemeenschappelijke ruimte en keuken en verricht huishoudelijke werkzaamheden in de appartementen van bewoners (soms samen met de bewoner). Als je een frisse, nette ruimte achter je laat, geeft je dat een voldaan gevoel.
Daarnaast zorg je in en om de gemeenschappelijke ruime voor een warm en prettig thuis voor de bewoners. Je brengt een ontspannen sfeer en gezelligheid met je mee. Je ondersteunt bij het opstarten van de dag van de bewoners of helpt bij het voorbereiden en koken van de maaltijd. Je bent betrouwbaar, hartelijk en gastvrij.
Op piekmomenten vind je het geen probleem om de persoonlijk begeleider te ondersteunen bij zijn/haar werkzaamheden.
 

Wat heb je nodig?

  • Affiniteit met de zorg (kennis van en ervaring met autisme is een pre)
  • Je hebt plezier in schoonmaakwerkzaamheden
  • Je vindt het leuk om te koken
  • Een vriendelijke, gastvrije, rustige en geduldige aard
  • Flexibel inzetbaar.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 12 uur per week bij WoondroomZorg B.V. (uren worden in overleg vastgesteld). Bij goed functioneren is het onze intentie om je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.809 - € 2.481,- bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
  • Werken in prettig team.

 

Wil je reageren als medewerker kleinschalig wonen bij Samendracht?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Mail je motivatiebrief en cv voor 15 mei 2021 naar WoondroomZorg. Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

Meer weten? Anneke (coördinator) vertelt je graag meer over de functie en het werken bij Samendracht. Telefoon 06-3901 1362.

Vorig artikel Persoonlijk begeleider (zwangerschapsverlof) - De 8Sprong in Zandvoort
Volgend artikel Medewerker kleinschalig wonen - De Appelschout in Nuenen
Printen
340