X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio VG, Vacatures

Huishoudelijk Medewerker - De Wende in Nuenen

WDZ/DW/19-11

Vind jij het leuk om ons huis schoon te houden?

 

Maak jij zorgvuldig en met plezier schoon? Draai jij je hand niet om, om een rommelige ruimte op orde te brengen? Ben je vriendelijk en hartelijk en heb je affiniteit met verstandelijk beperkte bewoners? Dan ontmoeten we je graag!

Stichting De Wende is een kleinschalig ouderinitiatief dat door ouders is gerealiseerd in Nuenen. De Wende komt voort uit een groter ouderinitiatief. Er wonen 11 bewoners (tussen de 30 en 55 jaar) met een verstandelijke beperking. Sommigen van hen hebben ook een lichamelijke beperking. Iedere bewoner heeft zijn/haar eigen appartement; daarnaast zijn er gemeenschappelijke woonruimtes voor gezamenlijke activiteiten. 
De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s. De ouders/vertegenwoordigers zijn nauw betrokken bij de zorg. Met elkaar vormen de ouders/vertegenwoordigers stichting De Wende. Een gedeelte van de ouders/vertegenwoordigers, vormt samen het bestuur.

Stichting De Wende zoekt een huishoudelijk medewerkster, die de gemeenschappelijke woonruimtes schoon houdt. Daarnaast maak je de appartementen van een aantal bewoners wekelijks schoon. De meeste bewoners maken met hulp van de begeleiding hun eigen appartement schoon en vinden het prettig als jij eens per maand het appartement een goede beurt geeft.
 

Wie zoeken we?

Je bent zelfstandig en weet wat er nodig is om alles goed schoon te houden. Je staat open voor een praatje met de bewoners, als die toevallig thuis zijn terwijl jij aan het werk bent. Je hebt respect voor wat de bewoner zelf schoon kan maken, maar bespreekt ook met de begeleider wat de bewoner niet lukt. Daarin ontlast jij de bewoner.Je draagt graag bij aan een gezellige huiselijk sfeer.

 

Wat heb je nodig?

  • Ervaring met schoonmaken
  • Zelfstandig je werkzaamheden kunnen indelen
  • Affiniteit met volwassenen met een verstandelijke beperking.

 

Wat bieden wij jou?

  • Jaarcontract voor 9 tot 12 uur per week bij Woondroomzorg BV, met uitzicht op een vast dienstverband (uren zijn bespreekbaar).
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen de 1.715 – 2.266 bruto per maand;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering)
  • In overleg met de teamcoördinator bepaal je samen wanneer je (overdag) werkt.

 

Wil je reageren als huishoudelijk medewerker in Nuenen?

Zie jij het als een uitdaging om De Wende schoon en netjes te houden? Schrijf dan naar WoondroomZorg. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 22 februari 2019.

Ook herintreders zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren. Voor meer informatie neem contact op met Chantal Smit (06-12540578)

WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigt WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant toestemming heeft gegeven voor het bewaren van een sollicitatiebrief, CV of andere gegevens, bewaart WoondroomZorg deze gegevens maximaal één jaar na de afwijzing.

Vorig artikel Persoonlijk begeleider - De Wende in Nuenen
Volgend artikel Woonbegeleider - De Wende in Nuenen
Print
291

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x