X

Actueel

Tanja Legemaat
/ Categorieën: Regio VG, De Toekomst, Vacatures

Huishoudelijk medewerker - De Toekomst in 's-Hertogenbosch

WDZ/DT/20-10

Woongroep De Toekomst in Den Bosch is op zoek naar een huishoudelijk medewerker. Heb jij plezier in schoonmaakwerkzaamheden en geeft een frisse en opgeruimde woonruimte jou een voldaan gevoel? Ben je maandag- en vrijdagochtend beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!!

Woongroep de Toekomst is een kleinschalig ouderinitiatief in ’s Hertogenbosch (www.woongroepdetoekomst.nl). In een modern appartementencomplex aan de Maaspoort wonen 11 kleurrijke jong volwassen dames. Zij hebben allen een (lichte) verstandelijke beperking en wonen met begeleiding vanuit de groep, ieder in hun eigen appartement. Met een team van ervaren professionals zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun dochter.

Voor Woongroep de Toekomst zoeken wij een hartelijke huishoudelijk medewerker en ons team voor 12-15 uur per week wil komen versterken en in ieder geval op de vrijdag en maandag beschikbaar is.
 

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker heb je plezier in het schoonmaken Je zorgt voor een opgeruimde en schone gemeenschappelijke ruimte. Ook de keuken en het sanitair maak je regelmatig grondig schoon. Als je aan het eind van je werkdag een schone woongroep achter laat, ga je met een voldaan gevoel naar huis.
Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je bent betrouwbaar, respectvol en gastvrij.

 

Wat heb je nodig?

  • Ervaring in het schoonmaken.
  • Een vriendelijke, gastvrije en open aard.
  • Beschikbaar op maandag- en vrijdagochtend. Overige uren in overleg

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 12-15 uur per week bij WoondroomZorg B.V. (uren worden in overleg vastgesteld). Bij goed functioneren is het onze intentie om het contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.715 - € 2.266,- bruto per maand.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
  • Werken in een gedreven en nieuw team van collega’s.

 

Wil je reageren op de functie van huishoudelijk medewerker?

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het lezen van deze vacature? Schrijf een korte motivatie en stuur deze samen met je cv naar WoondroomZorg. Je reactie ontvangen we graag voor 29 februari 2020. Als we blij worden van je brief nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking.

Meer weten? Jolande, de coördinator van De Toekomst vertelt je graag meer over de functie het werken bij De Toekomst. (telefoon 06-3900 9851)

 

WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigt WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant toestemming heeft gegeven voor het bewaren van een sollicitatiebrief, CV of andere gegevens, bewaart WoondroomZorg deze gegevens maximaal één jaar na de afwijzing
Vorig artikel Persoonlijk begeleider - De Toekomst in 's-Hertogenbosch
Volgend artikel Woonbegeleider - Stichting Ave in Hilvarenbeek
Printen
182