X

Actueel

WoondroomZorg

Home alone zoekt kandidaten voor de wachtlijst

Om bij het vrijkomen van een woning snel een nieuwe bewoner een plaats te kunnen bieden, werkt Home Alone met een wachtlijst. Hiervoor zoekt Home Alone kandidaat-bewoners.

Af en toe komt het voor dat bij de woongroep Home Alone, een woongroep van zelfstandige bewoners met ASS, een woning vrij komt voor een bewoner die levenslang woonbegeleiding nodig heeft. Een woning kan op korte termijn, maar ook op langere termijn vrijkomen, hier is niets over te zeggen. Om de vrijkomende woning snel met een geschikte kandidaat/kandidate te kunnen vullen, werken we met een wachtlijst van kandidaten die als aspirant-leden met hun ouders/verzorgers deel uit maken van de vereniging. Voor deze wachtlijst zoeken we kandidaten.

Gezien de samenstelling van de huidige bewoners denken we aan iemand in de leeftijdscategorie 21-30 met een ASS-stoornis die alleen woonbegeleiding nodig heeft. De potentiele bewoner moet een PGB-toekenning hebben (minimaal ZZP GGZ C 3) en over een “bezigheid”(werk, studie o.i.d.) beschikken. Verder moet een ouder/verzorger/betrokken familielid bereid zijn als lid van de vereniging aan het bestuurlijk in stand houden van Vereniging Woongroep Home Alone bij te dragen. Algemeen Woongroep Home Alone is gevestigd in een pand in De Pijp te Amsterdam (8 zelfstandige huurwoningen met één opgang) en biedt woonbegeleiding aan mensen met ASS.

Vorig artikel Woondroom Middelburg heeft plaats voor een nieuwe bewoner
Volgend artikel Stichting Ave zoekt bewoners voor Hilvarenbeek
Print
1491

Te downloaden documenten