X

Actueel

Tanja Legemaat

Eigen Woonplek Groningen maakt graag kennis met nieuwe bewoners en hun ouders

Eigen Woonplek is een woonvorm in de stad Groningen, opgericht door ouders, voor (jong)volwassenen met een normale intelligentie die de diagnose  autisme hebben en vanwege hun autisme 24-uurs oproepbare begeleiding nodig hebben.
Bij Eigen Woonplek wonen nu 10 bewoners, we hopen dat dit aantal de komende paar jaren nog zal groeien met enkele bewoners. We maken daarom graag kennis met nieuwe kandidaten en hun ouders, zodat we van beide kanten kunnen verkennen of Eigen Woonplek een passende plek is.

 

Kandidaat, ouder en Eigen Woonplek passen mogelijk bij elkaar als in elk geval aan de volgende criteria wordt voldaan:

  • De kandidaat-bewoner is op dit moment tussen de 21 en 40 jaar,
  • heeft een officiële autisme-diagnose,
  • en een normale intelligentie,
  • heeft geen (ernstige) bijkomende problematiek,
  • heeft een daginvulling, bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk of opleiding.
  • Ouders (of ouder of andere belangenbehartiger) zijn betrokken en kunnen en willen een rol hebben in de driehoek bewoner - ouder(s) - begeleiding en bij Eigen Woonplek als geheel.

Als een kandidaat op grond van het bovenstaande denkt te passen en graag wil verkennen of wonen bij Eigen Woonplek iets voor hem of haar is, dan zien we graag dat ouders (of eventueel eerst een begeleider/ behandelaar) contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@eigenwoonplek.nl. In deze mail lezen we graag een korte beschrijving van zoon of dochter/ kandidaat en lezen we graag in hoeverre aan bovenstaande criteria voldaan wordt.

Op grond van deze informatie bekijken we of nadere kennismaking zinvol is of dat we denken dat het niet kansrijk is dat jullie zoon of dochter/ deze kandidaat zal passen. We geven altijd een reactie.

Als kandidaat en/ of ouders eerst meer informatie over Eigen Woonplek willen, kunnen ze ons uiteraard ook mailen. Zie ook onze website: www.eigenwoonplek.nl.

 

Groningen, maart 2019

Vorig artikel Persoonlijk begeleider - Ave in Hilvarenbeek
Volgend artikel Woonbegeleider - WMZO in Middelburg
Print
51

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x