plum mother of the bride cheap handbags types chart

this is often with handy and complex attributes replique rolex for sale in usa always strengthen superb watchmaking practice.

here at simply wigs we are not suggesting that you dismiss lace front wigs, just be aware that you will have to take time to look after them, in order for them to remain stunning.

X

Actueel

Tanja Legemaat

Bewoner gezocht voor De Roef in Amsterdam

De Roef zoekt een nieuwe bewoner


Stichting De Roef is een ouderinitiatief voor beschermd wonen met 24 uurs zorg voor 8 LVB bewoners.
Ons woonproject is gevestigd op IJburg te Amsterdam. De 8 bewoners hebben allen een licht verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs zorg geboden (met slaapdienst); overdag hebben de bewoners dagbesteding of werk buitenshuis.

We hebben een gemeenschappelijke keuken en woonkamer, daarnaast hebben de bewoners een eigen zit/slaapkamer. De avondmaaltijd is gezamenlijk, er wordt met begeleiding gekookt.

We zoeken een man/vrouw van tussen de 20 en 30 jaar met een licht verstandelijke beperking en een rustig en gelijkmatig gedrag.

Van de nieuwe bewoner verwachten we enige praktische zelfredzaamheid en iemand die het fijn vindt om in een groep te wonen. De nieuwe bewoner heeft werk dan wel een externe dagbesteding en is in het bezit van, of heeft vooruitzicht op, een PGB met minimaal een WLZ ZZP 4 VG.


Heeft u interesse, neem dan contact op voor meer informatie met

Ank Verkleij T: 020 – 3656688 of met Hans van Donselaar T: 06-15437691

Printen
126